Jääshowt

Jääshow Pieni Merenneito

 

Pieni Merenneito -jääshow johdattaa sinut lumottuun seikkailuun vedenalaisessa maailmassa! 

Suomen suurin jääshow tuo jälleen jäälle Helsingin Luistelijoiden yli 1 200 taitavaa luistelijaa – nuorista lupaavista tulokkaista aina maailman huipulle kivunneisiin taitureihin. Tervetuloa mukaan seikkailuun, joka yhdistää taitoluistelun monimuotoisuuden sekä tarjoaa muodostelmaluistelun, jäätanssin ja yksinluistelun taikamaailman yhdessä elämyksessä.  

Astuessasi paikan päälle sukellat suoraan satumaailmaan, joka koostuu upeista puvuista, taianomaisesta lavastuksesta ja musiikin loihtimasta äänimaailmasta. Pieni Merenneito on paljon enemmän kuin pelkkä jääshow. Se on elämys, joka kuljettaa sinut syvälle Hans Christian Andersenin rakastetun klassikkosadun ytimeen. 

Merenalainen maailma on täynnä erilaisia, toinen toistaan upeampia mereneläviä ja kiehtovia esineitä. Pinnalla taas kohtaamme muun muassa iloisia merimiehiä. Tarina, jota Pieni Merenneito kertoo, kiehtoo ja koskettaa kaikenikäisiä katsojia. Se keskittyy nuoren merenneidon unelmaan päästä ihmisten maailmaan, haaveiden ja seikkailujensa keskellä hän myös rakastuu prinssiin. Merenneidon rohkeus ja syvä rakkaudennälkä ovat universaaleja teemoja, jotka herättävät meissä jokaisessa tunteita ja haaveita. Pieni Merenneito kohtaa matkallaan vaikeuksia ja uhrauksia, mutta hän ei koskaan menetä uskoaan unelmiin ja rakkauden voimaan. 

Tämä valtava tuotanto on saanut alkunsa intohimosta ja huippuosaamisesta. Helsingin Luistelijoiden ansioitunut jääshow-tiimi on koreografioinut jokaisen liikkeen ja pyörähdyksen niin, että ne herättävät sadun eloon jäällä. Jokainen luistelija on kuin satuolento, jokainen liike on kuin taikatanssia ja jokainen musiikin nuotti kuljettaa meidät syvemmälle merenneidon seikkailuihin. 

Kun astut jääshown lumoavaan maailmaan, tunnet jäällä sykkivän taian ja Pienen Merenneidon tarinan heräävän eloon. Tämä jääshow ei ole vain viihdettä. Se on seikkailu, joka koskettaa sieluasi ja jättää jäljen sydämeesi. Anna Pienen Merenneidon johdattaa sinut mukanaan unelmiin ja rakkauden maailmaan, ja liity mukaan tähän maagiseen matkaan, joka jää mieleesi ikuisesti. 

Pieni Merenneito -jääshow nähdään Helsingin jäähallissa sunnuntaina 24.3.2024.

Jääshowsta järjestetään kaksi näytöstä:

  • 1. näytös n. klo 12.30 - 14:30
  • 2. näytös n. klo 16.30 - 18:30

Tapahtuma sopii kaikenikäisille.

Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa!

 

Käsiohjelmat

* Käsiohjelma Pieni Merenneito

* ENG Program Little Mermaid

* SE Program Pieni Merenneito

 

 

Aiemmat jääshowt