Yleisölle

KILPAILUN AIKATAULU

Kilpailu alkaa perjantaina 6.1. klo 9.00. Jäähallin pääovet avataan yleisölle klo 8.00. Päivitämme aikataulun joukkueilla välittömästi luistelujärjestysten arvonnan jälkeen Aikataulu-sivulle.

PARKKIPAIKAT JA JULKINEN LIIKENNE

Tapahtumapäivänä pysäköinti Helsingin jäähallilla on maksullista. Jäähallin parkkialueelle voi pysäköidä 12 euron hintaan. Huomioithan, että parkkitilaa on rajallisesti. Liikenneyhteydet Helsingin jäähallille ovat erinomaiset, joten paikalle pääsee helposti myös autotta. Sopivan reitin ja aikataulun etsinnässä auttaa HSL:n Reittiopas.

SISÄÄNTULO JA LIIKKUMINEN HALLILLA

Sisääntulo hallille tapahtuu Nordenskiöldinkadun puolella sijaitsevilta pääovilta. Tapahtumapaikalla myydään lippuja, mutta suosittelemme ostamaan liput ennakkoon.

Varauduthan siihen, että ruoat ja juomat poistetaan ovilla sisääntulotarkastuksessa Helsingin jäähallin nykyisten käytäntöjen mukaisesti.

Hallilla kulku C-katsomoihin tapahtuu vain B-päädyn kautta. Koska kilpailuun ei myydä paikkalippuja niin voit istua missä tahansa yleisölle avoinna olevassa katsomossa.

RUOKAILU HALLILLA

Helsingin Jäähalliin ei saa tuoda omia ruokia ja juomia. Jäähallilla palvelevat Restel Tapahtumaravintoloiden ravintolat ja fast food -kioskit.

LAHJAKASSIT JA KUKAT

Joukkueille on varattu nimetyt lahjakassit pääsisäänkäynniltä löytyvän infopisteen läheisyyteen. Toimitamme kassin joukkueen pukuhuoneeseen kilpailusuorituksen aikana. Lahjoja ja kukkia ei saa heittää jäälle.

LÖYTÖTAVARAT

Kilpailun aikana yleisö voi tiedustella kadonneita tavaroita hallin järjestyksenvalvojilta. Kilpailun jälkeen löytötavarat toimitetaan jäähallin löytötavarapisteeseen ja niitä voi tiedustella jäähallin vahtimestarilta.

ENSIAPU

Yleisön ensiapu tiimi päivystää EA-kopissa D-katsomon päädyssä. EA-tiimi on paikalla koko kilpailun ajan.