Pk-seudun ISU-arviointisarjojen Aluemestaruuskilpailu 12.-13.2.2022

 

Espoon Jäätaiturit ry, Espoon Taitoluisteluklubi ja Helsingin Luistelijat järjestävät yhdessä Pääkaupunkiseudun ISU-arviointisarjojen mestaruuskilpailun 12.-13.2.2022.

A-silmujen ja B-silmujen kilpailut järjestetään Helsingin Luistelijoiden toimesta Pirkkolan jäähallissa. Kilpailun muut sarjat järjestetään Matinkylässä. Lisätiedot PK-seudun ISU-arviointisarjojen Aluemestaruuskilpailu 12-13.2.22 - Espoon Jäätaiturit (sporttisaitti.com) .

Edellytämme, että osallistujat ja heidän huoltajansa lukevat kilpailun koronaohjeen ja noudattavat sitä.

Luistelijan huoltajat / saattajat ovat tervetulleita seuraamaan kisaa katsomoon oman lapsen tai saatettavan verkkaryhmän verryttelyn ja kilpailusuoritusten ajaksi. Yleisöä pyydetään kulkemaan katsomoon katsomon yläovesta (urheilukentän puolelta, uimahallin puoleiselta nurkalta). Hallilla on voimassa maskisuositus. Vältäthän turhaa liikkumista sisätiloissa.

Palkintojenjakotilaisuutta ei järjestetä. Tulokset julkaistaan kilpailun tulossivulla ja palkinnot luovutetaan kilpailun jälkeen seuran edustajalle (esim. valmentaja).

 

Alustava aikataulu

Lauantai

  B-silmut, tytöt, HF            9:30 - 11:00

  B-silmut, pojat                 11:10 - 11:30

  B-silmut, tytöt, KF         11:30 - 14:05

Sunnuntai

  A-silmut, tytöt ja pojat  14:15 - 17:30

 

Tervetuloa Pirkkolaan!

 

Stream, lauantai: https://solidsport.com/pk-seudun-aluemestaruuskilpailut-b-silmut/watch/pk-aluemestaruuskilpailu-b-silmut

Stream, sunnuntai: https://solidsport.com/testi-taitoluistelu/watch/pk-aluemestaruuskilpailu-a-silmut

 

Kilpailukutsu

Kilpailuvahvistus

 

Tulokset

http://juhani.exdecfinland.org/~etk/20220212-13_PKS_ALUEMESTARUUS/