Vierumäki

Yhdessä huipulle

Helsingin Luistelijat ja Vierumäki ovat syksyllä 2021 solmineet yhteistyösopimuksen. Osapuolten tarkoituksena on yhteistyössä kehittää ja järjestää taitoluistelun leiritys- ja koulutustoimintaa. Vierumäki pyrkii jatkuvasti kehittämään valmennuksen tuki- ja oheispalveluja, kuten kehittymisen ja palautumisen seurantaa. Urheilijatestauksessa olemme päivittäneet fyysisten testien protokollat sekä yksin- että muodostelmaluisteluun vastaamaan ajanmukaista lajianalyyttista tietoa. Vierumäki pyrkii auttamaan kumppaneitaan palautumisen ja kuntoutumisen prosesseissa. Vierumäellä pyritään kehittämään tasapainon ja proprioseptiikan testausta sekä tutkimusta hyödynnettäviksi mm. taitolajien valmennuksessa.

Vierumäellä tarjotaan urheilijalle kaksoisuraa tukevat tutkinto-opiskelumahdollisuudet niin toisella kuin kolmannella asteella. Suomen Urheiluopiston kumppanina toimii Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, joka vastaa korkeakouluopetuksesta Vierumäellä.

Vierumäki tarjoaa huipputason olosuhteet leirityksen ja päivittäisvalmennuksen tarpeisiin. Jäähalli, monitoimiareena, volttiareena, tennis- & padelhalli, urheiluhalli, uimahalli sekä alueen ulko-olosuhteet luovat ainutlaatuisen ja monipuolisen ympäristön tavoitteelliseen harjoitteluun.

Vierumäki

Tervetuloa Vierumäelle

Perinteistä ponnistaen ja huipulle tähdäten Vierumäki haluaa olla jatkossa entistä voimakkaammin urheilun asialla ja tuottaa laadukkaita valmennus-, leiritys-, lajikehitys- ja koulutuspalveluita eri kohderyhmille.

Suomen Urheiluopisto on Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Vierumäellä kehitetään urheilua ja valmennusta yhteistyössä lajiliittojen kanssa sekä koulutetaan valmentajia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen tasoilla I-III sekä ammatillisena aikuiskoulutuksena.

Taitoluistelu on yksi Vierumäen painopistelajeista ja lajin vaatimia olosuhteita on pyritty kehittämään huipputason harjoittelun näkökulmasta.

Vierumäen taloudellinen tulos tullaan jatkossa palauttamaan suurelta osin painopistelajeille. Käyttämällä alueen palveluita olet näin osaltasi tukemassa ja varmistamassa suomalaisen liikunnan ja urheilun tulevaisuuden toimintaedellytyksiä.

Rotaatiokone

Vielä on kesää jäljellä - niin myös tekemistä Vierumäellä

Vierumäki tarjoaa uuden yhteistyösopimuksen kunniaksi Helsingn Luistelijoiden jäsenille ja perheille edun syyskuun ajaksi.

Varaa itsellesi, perheellesi tai kaveriporukallesi aktiiviloma 30.9.2021 mennessä. Etu koskee Vierumäen uuden upean hotelli Fennadan huoneita ja klassikkohotelli Valkjärven Country Clubin huoneita.

Helsingin Luistelijoiden etukoodi on HL25

Tule testaamaan uudet ulkopadel-kentät tai kiipeilemään Flowparkissa. Porukassa voit kokeilla vaikkapa curlingia tai jousiammuntaa. Vierumäen viikonlopuissa erilaisia Active Hour-tunteja. Lataa Vierumäki Friends-sovellus ja näet reaaliaikaisesti, mitä kaikkea alue tarjoaa.

TERVETULOA VIERUMÄELLE NAUTTIMAAN SPORTTILOMASTA!