Luistelukoulun kehitysryhmä Minitähdet

 

Minitähdet on seuramme ensimmäinen kehitysryhmä, joka on tarkoitettu luistelusta innostuneille 3-5 -vuotiaille pojille ja tytöille. 

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja oheisharjoituksissa. Jääharjoituksissa harjoitellaan perusluistelutaitoja, jotka pohjautuvat jäätanssin, muodostelmaluistelun ja yksinluistelun perustaitoihin. Oheisharjoituksissa harjoitellaan yleismotorisia taitoja taitoluistelu huomioiden ja lisäksi tanssitaan balettia. Harjoittelussa kulkee mukana sekä leikki että musiikki. Minitähdet eivät kilpaile, mutta esiintyvät seuran tapahtumissa, kuten jääshowssa. 

Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa seuraaviin kehitysryhmiin (Minitimatit, Minidance, Miniflowers & Minilights). Minitähtiin ei ole taitovaatimuksia, mutta lapsen tulee pysyä pystyssä ilman tukea.

Ryhmää valmentavat Helsingin Luistelijoiden päätoimiset valmentajat, apunaan reippaat ohjaajat. 

Kutsumme ryhmään luistelijoita HL:n luistelukoulusta. Jos et saa kutsua tai et ole HL:n luistelukoululainen, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Johanna Vainio-Pyykköseen (johanna.vainio(at)hl.fi), niin sovitaan aikataulusta.

 

Minitähtien harkka-ajat kaudella 2022-2023:

torstaisin Kaarelan jäähalli
klo 17.00-17.45 jääharjoitus
klo 18.00-18.30 oheisharjoitus

lauantaisin Kaarelan jäähalli
klo 9.45-10.30 jääharjoitus
klo 10.45-11.15 oheisharjoitus