2008 Eläinten kuningas 2

Leijonakuningas jäällä

Lähdemme elämän suureen seikkailuun seuraamaan leijonakuninkaan ja muiden savannin eläinten elämää. Aikaa on kulunut leijonakuningas Simon hallitessa eläinten valtakuntaa. Uusi aikakausi koittaa, kun Simo ja Nelli esittelevät kuningaskunnan tulevan kuningattaren Kiiran.

Aurinko nousee savannilla ja eläimet heräävät uuteen päivään. Vanha ja viisas poppamies-paviaani kutsuu kaikki eläimet koolle. Leijonakuningas esittelee ylpeänä uuden pentunsa alamaisilleen, Jylhämaan asukkaille.

 

Pieni ja seikkailunhaluinen tyttöleijona nauttii upeista maisemista ja eläinten seurassa liikkumisesta. Kerran pikku Kiira tapaa retkellään Kobu-nimisen, ikäisensä leijonanpennun, joka on Jylhämaasta karkotetun Zaran poika. Pennut ystävystyvät välittömästi. Yhteisten leikkiensä ja seikkailujensa tiimellyksessä pennut joutuvat huimaan vaaraan törmätessään krokotiililaumaan.

Kuningaskunnan  ulkopuolella vaanii karkotettu hyeenalauma, jota leijonanaaras Zara johtaa. Zara suunnittelee pojastaan Jylhämaan uutta kuningasta. Kobu on pienestä pitäen kasvatettu vihaamaan Jylhämaata ja sen asukkaita. Leijonakuningas ei ole iloinen nähdessään karkottamansa hyeenat ja kostonhimoisen leijonan, joka haluaisi syrjäyttää hänet.

Mitä tapahtuu Leijonakuninkaalle? Kuinka käy Kiiran ja Kobun ystävyyden? Tuleeko Kobusta uusi Leijonakuningas?

Tämä kaikki selviää Helsingin Luistelijoiden 100-vuotisjuhlanäytöksessä sunnuntaina 6.4. klo 13 ja 16 Helsingin Jäähallissa.

,

,

Simo ja Kobu

,