Tilaa Elsa luistelemassa-kirja kisahintaan!

29.10.2014

OPETELLAAN JA INNOSTUTAAN LUISTELUSTA!

Hauskan ja mukaansatempaavan tarinan lisäksi kirjasta löytyy selkeästi kuvitettu tieto-osuus luisteluharjoitteista: mm. etuperin ja taaksepäin luistelu, T-jarrutus, puoliaurajarrutus sekä erilaisia luisteluliukuja. Kirjailija Kerttu Ruuskalla on pitkä luistelutausta muodostelmaluistelusta. Nykyään hän toimii lastentarhanopettajana. Kerttu Ruuska on tavattavissa ja signeeraamassa kirjoja Barona Areenan kisoissa 22.–23.11.2014!

Helsingin Luistelijoiden ja Oppi&ilo:n yhteisständillä saat kirjan hintaan 12,90 € (norm. 14,90 €). Kirjasta saatu tuotto menee luistelukoulun käyttöön! Hanki uutuuskirja omalle pikkuluistelijalle kannustukseksi ja innostukseksi – Nyt kisahintaan!

Tee ennakkovaraus – saat kirjan huippuedullisesti esim. pukinkonttiin!

Tee ennakkovaraus Elsa -kirjasta tällä lomakkeella ja nouda kirja mainoksen kupongilla tai varausvahvistuksella ennakkovaraajan hintaan 10,90 € Helsingin Luistelijoiden ja Oppi&ilon myyntipöydältä 22.– 23.11.2014 Barona Areenalta!

Viimeinen tilauspäivä 17.11.2014

HUOM! Maksu Barona Areenalla ainoastaan käteisellä! Ennakkoontilattuja kirjoja ei toimiteta jälkikäteen, kirjat on ehdottomasti noudettava kilpailun aikana.