Terveys

Urheilijan arki on vaativaa sekä henkisesti että fyysisesti. Oikeanlainen ruokavalio, varusteet, riittävä lepo ja uni ovat avainasemassa urheilijan terveydestä puhuttaesa. Näille sivuille keräämme tietoa ja ohjeita avuksi sekä urheilijoille että heidän perheilleen. Myös kuntoliikkujien ja harrastajien kannattaa kiinnittää huomiota oikeanlaiseen ruokavalioon ynnä muihin terveyteen liittyviin tekijöihin.

 

Terve Urheilija

terveurheilija.fi-sivustolle on koottu tutkittuun tietoon perustuvat infopaketit yleisimmistä urheiluvammoista ja niiden ehkäisystä kehonosittain. Lisäksi sivustolta löytyy runsaasti tietoa urheilijan terveydenhuollosta, monipuolisesta harjoittelusta ja ravitsemuksesta.

"Urheileva lapsi - vastuullinen vanhempi" -kirja

Kirjan tavoitteena on muuttaa lasten harrastuskulttuuri terveelliseksi, tasapainoiseksi ja mahdollistaa lapsen treenaaminen oli se sitten tavoitehakuista tai ei. Tiina Lehmuskoski on pitkän linjan terveydenhuollon ammattilainen, kouluttaja ja yrittäjä, jonka intohimona on auttaa ihmisiä ja jakaa tietoa. Kirjailija on kuntouttanut tuhansia eri urheilulajeissa vammautuneita lapsia, huippu- ja ammattilaisurheilijoita.