Maria Beseghi

Maria Beseghi on italialainen ammattitanssija, tanssinopettaja ja koreografi, joka liittyi Helsingin Luistelijoiden valmennustiimiin kesällä 2018.

Hän valmistui Munchenin Musiikin ja teatterin korkeakoulusta ja tanssi sen jälkeen Euroopassa eri tanssiyhtiöissä, kuten esimerkiksi Hannoverin kansallisoopperassa, Zurichin baletissa, Northern Balletissa Englannissa ja Suomen kansallisoopperassa. 2018 lähtien hän on keskittynyt ammattitanssijoiden, urheilijoiden ja tanssinharrastajien tanssinopetukseen.

Opettajana Maria nauttii suunnattomasti siitä, että pystyy auttamaan oppilaitaan ja näkee heidän pääsevän harjoittelun avulla tavoitteisiinsa. Hän näkee monenlaisten ryhmien opettamisen jatkuvana kasvuprosessina. Löytääkseen parhaan tavan auttaa juuri kyseessä olevaa ryhmää pääsemään tavoitteisiinsa, joutuu koko ajan tutkimaan ja kehittämään opetusmetodejen toimivuutta.

G1-ryhmän jäätanssijoiden kanssa tuntien fokus on ylävartalon käytössä: liike lähtee aina keskivartalosta, pää, kädet ja jalat koordinoituina, käyttäen musiikkia, tasapainoa, painonsiirtoja ja hengitystä apuna.

Marian motto oppilailleen: "Tee sitä mitä rakastat, ja rakasta sitä mitä teet!"