Ossi Kanervo

Ossi Kanervo

Ossi valmentaa jäätanssin ryhmiä muutamana päivänä viikossa. Helsingin Luistelijoissa Ossi aloitti valmentamisen vuonna 2015. Hänellä on lajiasiantuntemuksen lisäksi myös liikuntaneuvojan tutkinto.

Jäätanssin Ossi aloitti yksinluistelun ohessa 16-vuotiaana. Ossi saavutti jäätanssiurallaan parinsa Henna Lindholmin kanssa Suomen mestaruuden vuosina 2011, 2012 ja 2014 aloitettuaan yhteisen jäätanssiuran vuonna 2008. Lisäksi he voittivat Pohjoismaiden mestaruuden 2014 ja edustivat Suomea lukuisia kertoja niin EM- kuin MM-kisoissakin vuosina 2011-2014. Ossin ja Hennan hieno kilpaura päättyi dramaattisesti Budapestissä joulukuussa 2014 kun pari joutui jättämään vapaatanssinsa kesken Ossin loukkaannuttua.

Taitoluistelun Ossi aloitti 5-vuotiaana ja kilpaili yksinluistelussa aina SM-senioritasolle saakka. Ossin hyppyrepertuaariin kuuluivat kaikki kolmoishypyt axel poisluettuna ja hän teki suomalaista taitoluisteluhistoriaa kilpailemalla vuoden 2008 Suomen mestaruuksista sekä jäätanssissa että yksinluistelussa.

Yhteystiedot:

ossi.kanervo(at)hl.fi