Henna Lindholm

Henna Lindholm

Henna Lindholm

Henna koordinoi Helsingin Luistelijoiden jäätanssivalmennusta ja valmentaa jäätanssin ryhmiä viitenä päivänä viikossa, mutta myös toisinaan yksinluistelijoita. Työn ohella Henna on ahkeroinut Suomen urheiluopistolla Valmentajan erikoisammattitutkinnon parissa ja valmistunee ohjelmasta vielä 2019. Henna on valmentanut sekä aikuisia että lapsia niin yksinluistelussa kuin jäätanssissakin. Helsingin Luistelijoissa Henna aloitti valmentamisen vuonna 2015. Suomen lisäksi Henna puhuu sujuvasti myös ruotsia ja englantia.

Henna saavutti omalla jäätanssiurallaan parinsa Ossi Kanervon kanssa Suomen mestaruuden vuosina 2011, 2012 ja 2014 aloitettuaan yhteisen jäätanssiuran vuonna 2008. Lisäksi he voittivat Pohjoismaiden mestaruuden 2014 ja edustivat Suomea lukuisia kertoja niin EM- kuin MM-kisoissakin vuosina 2011-2014. Ossin ja Hennan hieno kilpaura päättyi dramaattisesti Budapestissä joulukuussa 2014 kun pari joutui jättämään vapaatanssinsa kesken Ossin loukkaannuttua.

Taitoluistelun Henna aloitti 4-vuotiaana ja kilpaili yksinluistelussa 18-vuotiaaksi aina SM-junioritasolle saakka saavuttaen kansallisten junioreiden mestaruuden maaliskuussa 2008.

Yhteystiedot:

henna.lindholm@hl.fi