Kilpailuvahvistus

MUODOSTELMALUISTELUN SM-KILPAILU JA SM-SARJOJEN HOPEAFINAALI 2016

Helsingin Luistelijat ry (HL) kiittää ilmoittautumisestanne ja vahvistaa osallistumisenne muodostelmaluistelun SM-noviisi-, SM-juniori- ja SM-seniorijoukkueiden SM-kilpailuun ja SM-noviisien Hopeafinaaliin.

Kilpailupaikka ja –aikaHelsingin jäähalli
Nordenskiöldinkatu 11-3, 00250 Helsinki
Arviointijärjestelmä, kilpailusarjat ja vaatimuksetKilpailussa noudatetaan STLL:n ja ISU:n voimassa olevia sääntöjä.
 SM-noviisitSM-junioritSM-seniorit
Lyhytohjelma-kesto enintään 2 min 50 skesto enintään 2 min 50 s
Vapaaohjelmakesto 3 min 30 s
+/- 10 s
kesto 4 min +/- 10 skesto 4 min 30 s +/- 10 s

 

Kilpailun tuomaristo ja tekninen henkilöstöSTLL:n nimeämät kilpailun tuomaristot.
Osallistuvat joukkueetJoukkueet
Suunniteltu ohjelmaSuunniteltu ohjelma –lomakkeet tulee lähettää 21.2.2016 klo 19.00 mennessä Suomen Taitoluisteluliittoon osoitteeseen ohjelmat@stll.fi.
Alustava aikataulu  
Lauantai 27.2.20167.10-13.25Harjoitukset
 13.50-19.40Vapaaohjelmakilpailu SM-noviisit,
  Lyhytohjelmakilpailu SM-juniorit ja- seniorit
Sunnuntai 28.2.20169.00-13.12Vapaaohjelmaharjoitukset
 14.00-17.05Vapaaohjelmakilpailu

 

Lopullinen kilpailuaikataulu jaetaan joukkueille akkreditoinnin yhteydessä. Tarkempi aikataulu lähetetään joukkueille arvonnan jälkeen. Järjestävä seura pidättää itsellään oikeuden aikataulumuutoksiin.

 

ArvontaArvonta suoritetaan maanantaina 22.2.2016 tuloslaskentajärjestelmän random-toiminnolla Suomen Taitoluisteluliitossa. Luistelujärjestys päivitetään viipymättä sekä kisasivuille että STLL:n tulossivuille www.figureskatingresults.fi/results/1516/MLSM16/.
 Junioreiden ja senioreiden vapaaohjelman arvonta suoritetaan lyhytohjelmakilpailun jälkeen lauantaina 27.2.2016 n. klo 20.00 Petoklubilla. Arvontaan voi osallistua kustakin joukkueesta joko kapteenit tai joku muu joukkueen edustaja.
Jäähalliin saapuminenJäähalli avataan joukkueita varten lauantaina 27.2.2016 klo 6.00 ja sunnuntaina 28.2.2016 klo 7.00. Joukkueiden sisäänkäynti on jäähallin pallokenttien puoleisesta ovesta. Sisäänpääsy on sallittu vain kulkuluvalla joukkueille ja toimihenkilöille.
 Pääovet avataan yleisölle molempina päivinä klo 11.30. Pääovet sulkeutuvat lauantaina 28.2.2016 klo 21.00 ja jäähallin tulee olla tyhjä klo 21.15. Sunnuntaina pääovet sulkeutuvat klo 18.30 ja jäähallin tulee olla tyhjä klo 19.00.
AkkreditointiJoukkueiden tulee akkreditoitua kilpailutoimistossa välittömästi halliin saapuessaan. Kilpailutoimisto sijaitsee joukkueiden sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.
 Akkreditoinnissa joukkue saa tarvittavan määrän kulkulupia ilmoittautumisensa mukaisesti (luistelijoiden lisäksi enintään 5 kpl/joukkue). Kilpailulisenssien ja kilpailulupien voimassaolosta on kunkin joukkueen esitettävä nimilista ja maksupäivämäärät akkreditoinnin yhteydessä. Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä lähetettyyn ilmoittautumislomakkeeseen on tullut muutoksia, pyydämme toimittamaan akkreditoinnin yhteydessä ajan tasalla olevan ilmoittautumislomakkeen kilpailutoimistoon. Joukkueen edustaja vahvistaa allekirjoituksellaan ilmoittautumislomakkeen. Kilpailumusiikkien CD-levyt tulee luovuttaa kilpailutoimistoon joukkueen akkreditoinnin yhteydessä.

 

 

,
Joukkueiden paikat jäähallissaJoukkueille on varattu paikat F-katsomossa. Joukkueille ei ole nimettyjä paikkoja, vaan ne ovat vapaasti valittavissa. Joukkueiden kulku jäälle tapahtuu C4-katsomosisäänkäynnin alapuolelta, ja jäältä poistutaan C6-katsomosisäänkäynnin alapuolelta Kiss&Cry –aitioon, tarkemmin liitteenä olevassa kartassa.
LämmittelytilatJoukkueilla on käytettävissä lämmittelyyn F-katsomon käytävätilat jäähallin ylimmässä kerroksessa. Varmistattehan, ettei lämmittelymusiikkinne kuulu jäälle. Pyydämme joukkueita ottamaan mukaan omat jatkojohdot ja latauslaitteet lämmittelyssä käytettäville musiikkisoittimille.
PalkintojenjakoSM-noviisien palkintojenjako järjestetään välittömästi vapaaohjelmakilpailun päätyttyä. Tarkemmat ohjeet SM-noviisien palkintojenjaosta on liitteenä. SM-junioreiden ja SM-senioreiden palkintojenjako järjestetään sunnuntaina sarjojen vapaaohjelmakilpailun jälkeen. Mitalit jaetaan 20 luistelijalle per joukkue. Ohje palkintojenjakoon saapumisesta jaetaan joukkueille akkreditoinnin yhteydessä.
RuokailutJoukkueilla on ruokailumahdollisuus jäähallilla Petoklubissa. Ruokailut tulee tilata tiistaihin 23.2.2016 klo 15 mennessä. Joukkueet maksavat ruokailunsa itse.
http://www.hl.fi/kilpailut/seuran-jarjestamat-muodostelmalu/muodostelmaluistelun-sm-2016/joukkueruokailu/

 

Kilpailun DVDKilpailut kuvataan ja kilpailu-DVD:n tilausohjeet löytyvät kilpailun internetsivuilta.
http://www.hl.fi/kilpailut/seuran-jarjestamat-muodostelmalu/muodostelmaluistelun-sm-2016/tilaa-kisasta-dvd/
Kukat ja lahjatKilpailun aikana hallilla myydään kukkia ja muita lahjoja. Kukkien ja lahjojen heittäminen jäälle ei ole sallittua. Lahjat ja kukat voi jättää niitä varten varattuihin joukkueittain nimettyihin lahjalaatikoihin, joista järjestäjät toimittavat ne luistelijoille pukuhuoneisiin. Lahjalaatikot sijaitsevat hallin pääaulassa.
Kisatuotteet

Tuotteita voi tilata ennakkoon tai hankkia paikan päältä. Tuotteet löytyvät kisasivuilta.
http://www.hl.fi/kilpailut/seuran-jarjestamat-muodostelmalu/muodostelmaluistelun-sm-2016/kisatuotteet/

 

Kilpailun johto  
Jaana JuholaAnu Husu-PeltonenJaana Latvala-Kerttula
kilpailun johtajakilpailun johtajakilpailusihteeri
puh. 050 511 0262 puh. 050 5514030
mlsm2016@hl.fi ml.kilpailut@hl.fi

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Helsinkiin!
Helsingin Luistelijat ry

 

Jakelu: STLL, arvioijat, EsJt, ETK, EVT, HSK, HL, HTK, JyTLS, JoKa, Kaari, KuLS, OLK, TapTL, TTK, VG-62