Johanna Vainio-Pyykkönen

Johannalla on lähes 20 vuoden kokemus taitoluistelun ohjaamisesta sekä valmentamisesta. HL:n vastuuvalmentajana hän aloitti heinäkuussa 2019. Johanna on koulutukseltaan II-tason taitoluisteluvalmentaja sekä fysioterapeutti.

Johannan oma luisteluharrastus sai alkunsa Turussa, jonka jälkeen hän siirtyi valmennuksen puolelle ja toimi sen parissa vuosikymmenen ajan. Turusta Johannan matka jatkui pääkaupunkiseudulle ja Kauniaisten Taitoluisteluklubiin, jossa hän työstenteli lähes seitsemän vuotta päätoimisena valmentajana. Noina kausina Johanna valmensi kaikenikäisiä luistelijoita kehitysryhmäläisistä aina taitoluisteluliiton valmennusryhmäläisiin ja SM-tason luistelijoihin.

Johanna on tehnyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti työtä valmennuksen parissa ja osaamisellaan nostaa seuran taitotasoa. Fysioterapeuttina Johannalla on myös vankkaa näkemystä siitä, miten tärkeää niinkin fyysisessä ja vaativassa lajissa kuin luistelussa on painottaa ennaltaehkäisevää ja varhaista reagointia harjoittelussa.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: 
johanna.vainio(at)hl.fi