Yhteistyökumppanit

Vierumäki ja Helsingin Luistelijat pyrkivät yhdessä kehittämään ja järjestämään taitoluistelun leiritys- ja koulutustoimintaa.

Vierumäki tarjoaa huipputason olosuhteet leirityksen ja päivittäisvalmennuksen tarpeisiin. Jäähalli, monitoimiareena, volttiareena, tennis- & padelhalli, urheiluhalli, uimahalli sekä alueen ulko-olosuhteet luovat ainutlaatuisen ja monipuolisen ympäristön tavoitteelliseen harjoitteluun.

Tutustu tarkemmin Vierumäkeen ja ajankohtaisiin tarjouksiin.

 

 

Arvoisa yritys tai yrityksen edustaja!

Haluaisitko mainoksesi näkymään kilpailutapahtumissamme, nettisivuillamme, Jääshown käsiohjelmassamme tai kausijulkaisussamme? Pienikin tuki on tärkeä tuki.

Haemme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja otamme vastaan avustuksia, jotta pystyisimme tarjoamaan lahjakkaille nuorille kilparyhmissämme myös tulevilla kausilla laadukasta valmennusta ja hyviä jääaikoja. Ota yhteyttä toimistoomme, keskustelemme mieluusti aiheesta lisää kanssanne!

 

Yhteistyössä kanssamme

Helsingin luistelijoiden jäsenkortilla alennus on suoraan myymälästämme ostettuna la Pirouette tuotteesta -15% , muista tuotteista -10 %.

 

HUH Helsinki tarjoaa Helsingin Luistelijoille palvelut (urheilufysioterapia, osteopatia, hieronta) PLUS hinnaston mukaisesti. 

Lisää ajanvarauksen yhteydessä lisätietoihin teksi "HL".

Toimipiste: HUH Helsinki/HUH Kamppi (Eerikinkatu 28, 4 krs. 00100 Helsinki)

Hinnat  plus-hinnaston mukaisesti:


Urheilufysioterapia
30 min 55€
45 min 65€
60 min 75€
90 min 95€

Osteopatia
30 min 55€
45 min 65€
60 min 75€
90 min 95€

Hieronta
30 min 30€
45 min 40€
60 min 50€
90 min 75€

 

Urheilufysioterapeutti (sert.) Suvi Pajunen 
HUH Helsinki yhteyshenkilö
p.040 8318360, suvi@huh.fi
www.huh.fi

Osteopaatti Leena Rapanen
leena@huh.fi
www.huh.fi

Helsingin Luistelijat ry jatkaa yhteistyötä painotalo Niinin kanssa. Yhteistyö koskee paino- ja tulostustöitä kuten jäsenlehtiä, kalentereita ym. painotuotteita.

Jäsenille tarkoitetut edut saat jäsenkorttia näyttämällä seuraavista tuotteista

  • 15 % alennus kopiointi- ja tulostustöistä kaikista Niinin toimipisteistä
  • 15 % alennus yrityksen nimissä tehdyistä käteisostoista (ei koske jo mahdollisesti olemassa olevia ko. yrityksen ja Kopio Niinin välisiä sopimushintoja)

Niinin toimipisteet ja myynnin sähköposti:

Helsinki, Höyläämötie 2, myynti@niini.fi

Tampere, Pinninkatu 59, tampere@niini.fi

Turku, Laivurinkatu 1, turku@niini.fi

Kotka, Keskuskatu 25, kotka@niini.fi

Lappeenranta, Kirkkokatu 8, lappeenranta@niini.fi
 

Tilaukset paikallisen toimipisteen myyntiin. Toimipaikkojemme tarkemmat tiedot löydät niini.fi/toimipisteet

 

 

Golden Skate on Tamperelainen taitoluisteluistelun erikoiskivijalka myymälä/verkkokauppa, joka on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Haluamme aina parasta luistelijoille – arvolupaus sisältäää tuotteiden ensiluokkaisen laadun ja asiantuntemuksen valinnoissa, teroituksessa ja huollossa sekä palvelussa.

https://goldenskate.fi/myymala/

verkkokauppa, myymälä, teroitus- ja huoltopalvelut

Kaikki yrityksen toiminta perustuu ammattitaitoon ja asiakkaiden arvostukseen. Haluamme auttaa luistelijoita kehittymään ja kehittämään itseään.

Kansainvälinen yhteistyö on toimintamme kulmakivi. Käymme jatkuvaa vuoropuhelua kansainvälisten toimijoiden kanssa. Maailma luottaa meihin – sinä voit tehdä samoin! 

Taitoluistelu on intohimomme. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme!

Taitoluistelun asiantuntijuutta vuodesta 1984!

Sijaitsemme Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme kaikki taitoluistelijan tarvitsemat palvelut samassa osoitteessa, myös kiinnitykset, teroitukset ja muokkaukset. Kaikki luistinmyyjämme ovat koulutettuja, entisiä kilpaluistelutaustan omaavia jäätanssijoita, muodostelmaluistelijoita tai yksinluistelijoita.

www.skateshop.fi

 

 

 

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skatesta saat kaiken luisteluun tarviavan, vuosien kokemuksella. Tarjoamme taitoluistelijan kokonaispalvelun – luismet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, huollon, tarvikkeet ja vaaeet – yhdestä paikasta, vankalla ammataidolla. Palvelutarjontamme on saatavilla myymälässämme ja verkossa, ajanvarauksella tai ilman. Lisäetoja teroitus- ja huolto- sekä virtuaalimyyjä-palveluistamme: www.luckyskate.fi/collecons/palvelut

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina edämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuoeet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

www.luckyskate.fi.

Tervetuloa palveltavaksi!

 

 

 

SM-Skatemarketing Oy tarjoaa Helsingin Luistelijoiden jäsenillevähintään -10% alennuksen luistimista ja tarvikkeista. Hankinnan yhteydessä terien asennus ja teroitus veloituksetta.

Luistimet luovutetaan ja toimitetaan aina käyttövalmiina 30 vuoden ammattitaidolla.

Erittäin joustavat aukioloajat.
Soita 09 275 5548

 

 

 

Helsingin Katse on liittynyt yhteistyökumppaneidemme joukkoon.

Helsingin Katse – ensimmäiset 10 vuotta Cazze Sanomatalo – on syntynyt erilaisuuden vaalimisesta. Ihan alkaen siitä, että kasvot ovat erilaisia, ja silmät. Tai vaikka ihan vaan maku – ja kaikkihan tietävät, että niistä asioista ei kannata kinastella. Se mitä joku pitää ylihienona voi jostain toisesta olla no-no. Siksi kaikille ei sama sovi. Ja siksi meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea look. Me olemme täällä sinua varten.

Tea Grönroos & Mikko Sten

www.helsinginkatse.fi

Seuramme jäsenet saavat normaalihintaisista silmälaseista sekä aurinkolaseista 15 % alennuksen. Näöntarkastus kuuluu osana palvelua maksutta.

Tean ja Mikon löydätte Sanomatalosta; Töölönlahdenkatu 2.

 

 

 

” Ateljee Tuhkimotarina antaa Helsingin Luistelijoiden jäsenkortin haltijalle 20% alennusta liikkeen tuotteista. Alennus ei koske korjausompelua.

Tutustu sivustoihin ateljetuhkimotarina.fi