Tietosuojaseloste

1. REKISTERINPITÄJÄ

Helsingin Luistelijat ry
Y-tunnus 0686963-9
Teuvo Pakkalan tie 12 A-B, 00400 Helsinki

Yhteyshenkilö
Noora Virmanen

Teuvo Pakkalan tie 12 A-B, 00400 Helsinki
045 874 6260
noora.virmanen(at)hl.fi

Rekisterin nimi
Helsingin Luistelijat ry:n henkilörekisteri

Sähköisen rekisterin tekninen toteuttaja ja ylläpitäjä
Hoika Oy

 

2. KERÄTTÄVÄT TIEDOT

Käyttäjän tunnistamiseen ja laskutukseen tarvittavat tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja organisaatio. Käyttäjän identiteettiä varten kerättävät tai luotavat tiedot, kuten käyttäjätunnukset ja salasanat organisaation käyttämiin palveluihin.

Lisäksi palveluun tallentuu tietoa käyttäjien liikkeistä sivustolla ja käyttäjän sillä hetkellä yksilöivät tiedot, kuten evästeet ja IP-osoitteet, mutta pysyvää laitteiston osoitetta ei tallenneta. Näitä tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen anonymisoinnin jälkeen.

 

3. HENKILÖTIETOJEN KÄYTÖN TARKOITUS

Käyttäjän tietoja käytetään asiakkuuden seurantaan, hallintaan ja viestintään. Käyttäjän tietoja käytetään myös Taitoluisteluliiton kilpailutoimintaan, mikäli tämä on toiminnan kannalta tarpeellista.

 

4. HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Kaikki henkilötiedot ovat tallennettuina ympäristöön, jossa fyysinen ja tietotekninen suojaus estää ulkopuolisen käytön. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen tunnus ja salasana, jolla pääsee tietystä tietoverkosta käsiksi rajattuun tietoon.

Tiedot varmuuskopioidaan erilliseen paloturvalliseen tallennustilaan, jossa tiedot ovat eri käyttäjätunnuksen ja salasanan takana.

 

5. TIETOJEN SÄILYTYS

Tietoja säilytetään kolme vuotta asiakkuuden päättymisestä, jonka jälkeen ne poistetaan tietokannasta.

Valvonta- ja seurantatietoja kotisivuilta säilytetään enintään 90 päivää.

 

6. TIETOJEN LUOVUTUS KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Rekisteritietoja voidaan jakaa organisaation sisällä, sekä sidosryhmien kesken. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Lisäksi tietoja käsitellään sähköpostissa.

 

7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN RAJOITTAMINEN JA TIETOJEN MUUTTAMINEN

Mikäli henkilötietojen käsittelyä halutaan rajoittaa, tietoja halutaan poistaa tai siirtää pseudonyymin taakse, saada kopio tallennetuista tiedostoista tai korjata olemassa olevaa tietoa, tai muuten sinulla on kysyttävää tietojen käsittelystä, ota yhteyttä sähköpostitse noora.virmanen@hl.fi