Talkoolaisille

Seuramme on niittänyt mainetta vuosien varrella hyvin onnistuneilla kilpailuillaan. Onnistuneet kilpailut vaativat aina taakseen suuren joukon vapaaehtoisia, joten jokaisen apu on tarpeen. Ilman talkoolaisia ei kilpailuja pystytä järjestämään.

Kilpailu on yksipäiväinen. Aikaisin perjantaiaamuna rakennetaan tuomarikoroke, kisatoimisto, kiss & cry sekä myyntipaikat. 

Ilmoittautumalla nopeasti pääset valitsemaan tehtävistä mieluisimman ja olet mukana iloisessa joukossamme. Mitään sen kummempia erityistaitoja ei tarvita ja jokaiseen tehtävään saa ohjeet tehtävän vastuuhenkilöltä.

Tehtävänne vastuuhenkilö ottaa teihin yhteyttä hieman lähempänä kilpailua kun olemme saaneet talkoolaiset kartoitettua.

Lisätietoja tehtävistä saatte alta tehtäväkuvauksista tai vastuuhenkilöiltä.

Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.office.com/r/xNq57QWqws 

 

Tehtäväkuvaukset

Kilpailutoimisto

Jäähallilla sijaitseva kilpailutoimisto on tapahtuman sydän. Sen väki tietää kaikesta kaiken ja etsii ja jakaa tietoa kilpailijoille, valmentajille sekä arvioijille. Lisäksi tiimi vastaa kilpailun tulostus- ja kopiointitarpeista. Tehtävä vaatii asiakaspalveluasennetta ja toimeen tarttuvaa luonnetta. Työ alkaa perjantaina ennen ensimmäisen joukkueen saapumista ja jatkuu iltaan siihen saakka, kunnes tapahtuma on ohi ja kilpailijat ovat poistuneet hallilta.

Vastuuhenkilö: Jaana Latvala-Kerttula, ml.kilpailut@hl.fi 

 

Tekninen tiimi

Rakentaminen, järjestyksenvalvojat.

Rakennustiimin jäsenet vastaavat kilpailutapahtuman rakenteiden, kuten esimerkiksi tuomarikorokkeen ja Kiss & Cry -pisteen pystytyksestä ja purkamisesta.

Järjestyksenvalvojat opastavat katsojia sekä tarkastavat lippuja yhdessä jäähallin oman henkilökunnan kanssa ja vastuuhenkilön ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on järjestyksenvalvojakortti niin ilmoitathan siitä ennakkoon vastuuhenkilölle.

Vastuuhenkilöt jakavat tiimin eri tehtävät sen mukaisesti mihin aikoihin olet käytettävissä. 

Järjestyksenvalvojat: Vastuuhenkilö puuttuu. Mikäli olet kiinnostunut niin ota yhteyttä kilpailun johtajaan. 

Rakennus: Vesa Riipinen, vesa.riipinen@gmail.com

 

Koppiemot

Koppiemojen tehtävänä on vastata koppialueen sujuvasta toiminnasta sääntöjä ja aikatauluja noudattaen. He huolehtivat pukukoppien valvonnasta, siisteydestä ja aikataulutuksesta ja luovat hyvää henkeä koppikäytävälle.

Vastuuhenkilö: Auli Rauhala, auli.rauhala@gmail.com

 

Musiikki, kuulutus ja ajanotto

Musiikkitiimin tehtävänä on kilpailumusiikkien soittaminen kilpailuissa sekä kuuluttaminen kilpailun aikana. Tiimin tehtäviin kuuluu lisäksi jäädytystaukojen taustamusiikin soittaminen.

Ajanottajat istuvat tuomaripaneelin läheisyydessä ja toimivat päätuomarin ohjeiden mukaisesti kilpailun aikana. Yhden sarjan ajan tulee olla samat kellottajat.

Vastuuhenkilö: Johanna Springare, johanna.springare@lahitapiola.fi

 

Ensiapu

Päivystävä lääkäri jään laidalla:

Päivystävä lääkäri seuraa kilpailuja jään laidalla ja päättää tarvittavista hoidollisista jatkotoimenpiteistä kilpailun ylilääkärin ohjeiden mukaisesti. Erityistä: tehtävä vaatii lääkärin peruskoulutuksen (LL).

Päivystävä ensihoitaja/sairaanhoitaja jään laidalla sekä yleisö EA:ssa:

Päivystävä ensihoitaja/sairaanhoitaja seuraa kilpailuja jään laidalla yhteistyössä päivystävän lääkärin kanssa. Erityistä: tehtävä vaatii sairaanhoitajan tai ensihoitajan perustutkinnon.

Vastuuhenkilöt: Merja Nättiaho merja.nattiaho@gmail.com & Satu Ellermaa, satu.ellermaa@gmail.com

 

Pressi ja Some

Sometiimin tehtävänä on tuottaa teksti-, kuva- ja videosisältöjä eri viestintäkanaviin tapahtuman aikana. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä lajituntemus on eduksi.

Pressitiimin tehtäviin kuuluu kisoista mahdollisesti raportoivan lehdistön avustaminen lehdistökeskuksessa.

Vastuuhenkilö: Tero Kojo, tero.kojo@hl.fi

 

Seurapöytä/info

Tiimin tehtävänä on opastaa ja neuvoa yleisöä kilpailun aikatauluista jne. Lisäksi pisteessä on myynnissä mahdolliset ruusut sekä seuran fanituotteita.

Vastuuhenkilö: Tiina-Mari Soininen, tiina-mari.soininen@kolumbus.fi

 

Arpajaiset

Tiimin tehtävänä on huolehtia arpajaispöydän ulkonäöstä, täytöstä sekä asiakaspalvelusta. Muutamia tiimin jäseniä tarvitaan avuksi jo hieman ennen kilpailuakin järjestelemään arpajaispalkintoja seuran toimistolle.

Vastuuhenkilö: Hanna Ekdahl, ekdahl.hanna@gmail.com