Joukkueille

Kilpailuvahvistus

Minuuttiaikataulu joukkueille

Arvonta

Luistelujärjestykset arvotaan ISU Calc -tuloslaskentaohjelman satunnaistoiminnolla perjantaina 30.12. Luistelujärjestykset päivitetään kisasivuille ja lähetetään joukkueille viipymättä arvonnan jälkeen.

 

Palkintojenjakoaikataulu

Palkintojenjaot järjestetään jäähallin sisääntuloaulassa jäädytystauoilla minuuttiaikatauluun merkittyinä aikoina. Pyydämme sarjojen kolmea mitaleille sijoittunutta joukkuetta saapumaan valmiiksi palkintojenjako paikalle viimeistään 5 minuuttia ennen aloitusta. Palkintojenjakoon voivat osallistua sijoittuneen joukkueen kaikki luistelijat. 

Kilpailukutsu

 

Joukkueen käsiohjelmatietojen lisääminen

Ilmoittakaa alla olevista linkeistä joukkueenne kisasivuille tulevat käsiohjelmatiedot sekä joukkueen kuva, jota toivotte käytettävän tässä yhteydessä. Halutessanne voitte lisätä erikseen myös kuvan, jota toivotte käytettävän, kun joukkueesta tehdään esittely kilpailun someen. Some-esittelyssä käytettävä kuva voi olla esimerkiksi jokin rennompi kuva kuin yleensä käsiohjelmissa käytetyt viralliset kuvat.


Muistakaa nimetä kuvat joukkueen nimellä ennenkuin lisäätte kuvan kansioon. Kun avaatte Onedrive -kansion, klikatkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Lataa palvelimeen -näppäintä ja valitkaa tiedostot vaihtoehto. Voitte myös raahata haluamanne tiedoston kansioon. Huomioikaa kuitenkin, että tiedosto tulee olla nimetty oikein ennen kansioon lisäämistä.

Joukkueen tiedot

Joukkueen käsiohjelmakuva nettisivuille

Joukkueen some-esittelykuva

Joukkueruokailu

Kilpailuun osallistuvat joukkueet voivat varata ruokailun Helsingin Jäähallin ravintolasta 27.12. klo 16 mennessä alla olevan linkin kautta.

Ruokailu järjestetään klo 12-17 välillä ja maksu tapahtuu käteisellä tai maksukortilla paikan päällä.

https://q.surveypal.com/Muodostelmaluistelu-joukkueruokatilaukset-6.1.2023-Helsingin-Jaahalli--Petoklubi

 

Kisalakanat

Taitoluisteluliiton ohjeistuksen mukaan kannatuslakanoiden kankaiden on oltava palosuojattuja ja suojauksesta on oltava tuotteessa palosuojauksen tekijän sertifikaatti. Koristeluun voi käyttää normaaleja tuotteita esim. strasseja ja paljetteja.

Jäähallin henkilökunta tai heidän valtuuttamansa henkilöt tarkistavat lakanoiden turvallisuuden ennen esille laittoa. Lakanat on myös ripustettava niin, että ne eivät peitä hallin opasteita, yhteistyökumppaneiden mainoksia tms. eivätkä estä näkyvyyttä jäälle tai katsomossa.

 

Lahjakassit

Joukkueille on varattu lahjakassit pääsisäänkäynniltä löytyvän infopisteen lähettyville. Toimitamme lahjakassin joukkueen pukuhuoneen eteen kilpailusuorituksen aikana. Muistattehan, että jäälle ei saa heittää kukkia tai lahjoja.