Elina Kuosa

Crème de Mentsin vastuuvalmentaja ja Ice Elegancen apuvalmentaja.

Valmentanut seurassa vuodesta 2001.

 

Koulutus: 

Liikunnanohjaaja (AMK)
STLL:n 1. tason muodostelmaluisteluvalmentaja
STLL:n 1. tason yksinluisteluvalmentaja
Näiden lisäksi SLU:n kursseja, Jooga-ohjaajan koulutus, BodyPump-koulutus, Cyxling-koulutus, ja muita ryhmäliikunta koulutuksia.
Lisenced Practitioner of NLP

 

Oma ura:

Elina ”Ellu” Kuosa aloitti oman luistelu-uransa 5-vuotiaana Helsingin Luistelijoiden luistelukoulusta, josta siirtyi HL:n yksinluistelijoihin. Kahdeksan vuotiaana veri veti muodostelman puolelle, jossa vuosia kertyi yhteensä kahdeksan. Marigoldien riveissä kirkkaimpana saavutuksena MM-pronssi vuodelta 2000. Luistelu-uransa jälkeen Ellu harrasti muutaman vuoden kilpa-aerobicia. Oli ahkera harjoittelija aikoinaan ja sai muutamia kertoja peräkkäin joukkueen tsempparin palkinnon.

 

Parasta valmentamisessa:

”Valmennuksessa on parasta luistelijoiden auttaminen eteenpäin heidän urallaan niin kuntovalmennuksen, jäällä tapahtuvan valmennuksen kuin elämän oppien kautta. 

Mieltä lämmittävin asia valmentamisessa on se kun näkee lasten ja nuorten kasvoilta heidän onnistumisensa riemun. Kun taito, jota on pitkään hiottu onnistuu ensimmäisen kerran niin se ilon määrä niin luistelijalla kuin valmentajallakin on valtava.”

 

elina.kuosa(at)hl.fi