Pia-Maria Gustafsson

Pia-Maria Gustafsson

Tuntivalmentaja ryhmillä G1-5

Pia-Maria aloitti luistelun 4-vuotiaana luistelukoulussa, josta jatkoi yksinluistelu-uralle. Hän vaihtoi 11-vuotiaana jäätanssiin valmentajansa Susanna Peltolan innoittamana. Koko jäätanssiuransa Pia-Maria luisteli parinaan Antti Grönlund. He saavuttivat junioreiden Suomenmestaruuden useana vuonna ja osallistuivat mm. junioreiden MM-kilpailuihin sekä nuorten Olympialaisiin. Senioreiden jäätanssin Suomenmestaruus on heidän nimissään vuodelta 1999. Samana vuonna he edustivat Suomea myös EM-kilpailuissa, sekä Helsingissä pidetyissä MM-kilpailuissa.

Pia-Marian päätettyä oman kilpaluistelu-uransa hän ryhtyi valmentamaan jäätanssia Susanna Rahkamon jäätanssikoulussa 2000-luvun alussa. Pia-Mariasta on ollut mukava huomata, miten jäätanssin harrastajamäärät ovat huimasti kasvaneet näiden vuosien varrella ja, että nyt seurallamme on tarjota jäätanssijoille oma polku luistelukoulusta lähtien aina maajoukkuetasolle asti.

Valmentamisen ohessa Pia-Maria toimii myös kansaivälisen taitoluisteluliiton ISU:n teknisenä spesialistina kansainvälisissä kilpailuissa. Tekninen spesialisti on asiantuntija, joka tunnistaa kilpailuohjelmassa esitettyjen liikkeiden kilpailusäännöissä määritellyt vaikeustasot.