Vauhdikas viikonloppu 9.-10.2.

Julkaistu: 10.2.2019

Jälleen mahtui viikonloppuun monenlaista. Katso alta kooste lauantain ja sunnuntain 9.-10.2.2019 tapahtumista!

Helsingin Luistelijat järjesti lauantaina 9.2.2019 Kaarelan jäähallissa noviisien aluemestaruuskilpailun. HL:n luistelijoista kilpailuun osallistuivat Venla LankinenHenna Oinonen, Matilda Pitkänen ja Ada Taipale. Valmentaja Olga Baranova kertoi kisan jälkeen olevansa tyttöjen luisteluun tyytyväinen.

Lahdessa luisteltiin SM-juniorijoukkueiden MM-valintakilpailu. Lauantain lyhytohjelmien jälkeen Musketeers oli toisena niukalla piste-erolla ennen kolmantena ollutta Team Fintasticia. Sunnuntain vapaaohjelmissa Musketeers saavutti neljännen sijan mikäli riitti juuri pitämään kokonaissijoituksen kilpailussa hopealla. Paikka MM-kilpailuun jäi joukkueelta valitettavasti saamatta.

Jäätanssiparin Juulia Turkkila ja Matthias Versluis lupaavasti alkanut viikonloppu Bavarian Open -kilpailussa Saksan Oberstdorfissa sai harmittavan lopun vapaatanssissa. Täydellisesti onnistuneen lyhytohjelman jälkeen pari johti kilpailua, mutta vapaatanssin askelsarjassa tuli kaatuminen joka vei pisteitä, vaikutti keskittymiseen ja aiheutti Juulian leukaan haavan mikä myöhemmin piti tikata sairaalassa. Pari voitti lopulta kuitenkin pronssia kokonaiskilpailussa.

Bavarian Openissa kilpaili myös Helsingin Luistelijoiden yksinluistelija Oona Ounasvuori, jonka sijoitus kokonaiskilpailussa 17.

Kansallinen noviisijoukkue Silverlights osallistui Espoon Jäätaiturien Hyvän Mielen kutsukilpailuun sunnuntaina 10.2.2019. Kilpailu oli nimensä mukaisesti lämminhenkinen ja kaikki osallistujat saivat kultamitalit ja kunniamaininnan. Silverlightsille kunniamaininta tuli parhaasta pivotuksesta.

Muodostelmajoukkueiden kansallisten sarjojen toinen lohkokilpailu Lahdessa sujui Helsingin Luistelijoiden osalta hienosti. Kukin joukkue luisteli puhtaan ja onnistuneen vedon. Myös mitalisijoja tuli saavutettua!