Silverlights, Kansalliset noviisit

Kansalliset noviisit

Joukkue 2023-2024

Iris Baars, Anais Bourret, Anelmadaalia Brahmsson, Ayo Fotso Fotsing, Victoria Haimi, Anni Harden, Selja Heimonen, Emma Hyvärinen, Mila Igitian, Sani Jalova, Siiri Jäkkö, Inkeri Kakko, Sointu Karhu (C), Selene Knuutti, Silva Koskela (A), Alma Kuuva, Aliina Kääriäinen, Jemina Kääriäinen, Armi Lähde, Linnea Piispanen, Peppi Sarpakunnas (A), Saima Saukkonen, Helmi Sorvala, Mea Syväniemi, Aino Vantola,  Elsa Vuorikallas.

Valmentajat: Noora Virmanen, Reija Vesamäki ja Tessa Tamminen

Joukkueenjohtaja: Tiina-Maija Koskela
Huoltajat: Anna Lähde ja Elina Takkinen

Keski-ikä: 11,82 v.

Ohjelman teema: Enola Holmes

Enola Holmes, Sherlock Holmesin pikkusisko, on päättäväinen ja kekseliäs tyttö, joka on nähnyt kuuluisan veljensä ratkomassa monimutkaisia rikoksia.
Enolan arki muuttuu, kun hän päätyy Lontooseen selvittämään katoamismysteeriä.
Matkalle mahtuu paljon yllättäviä käänteitä ja uusia ihmisiä, eikä mutkiltakaan vältytä. Enola seuraa sinnikkäästi ja periksiantamattomasti johtolankoja  ja päätyykin ratkaisemaan arvoituksen. Enola on ylpeä onnistumisestaan, mysteeri on ratkennut, elämä hymyilee eikä hän jäänyt veljensä varjoon!Silverlights kilpailee kansallisessa noviisisarjassa ja harjoittelee kolmena päivänä viikossa jäällä ja oheisissa.
Joukkueen luistelijat ovat iältään n.  10-15 -vuotiaita.
Uusia luistelijoita otetaan joukkueeseen mukaan uuden kauden alkaessa keväisin. Silvereihin voi tulla mukaan kokeilemaan niin muodostelma-, jäätanssi kuin yksinluistelutaustallakin, kun sirklaus sujuu ja kolmoset ja kantakäännökset ovat tuttuja.
Tervetuloa tutustumaan iloiseen joukkueeseemme!

Yhteystiedot:
Noora Virmanen
noora.virmanen(at)hl.fi
045 874 6260

Voit seurata meitä myös Instagramissa @silverlightshl