Olga Baranova

Olga on Helsingin Luistelijoiden yksinluistelun vastaava valmentaja sekä kilparyhmien vastaava valmentaja. Olga on kokenut, pitkä linjan ammattilainen ja toimii vastuuvalmentajana kilparyhmässä 1. HL:n tavan mukaisesti "kaikki valmentavat kaikkia" eli myös Olgan ammattitaito on laajasti kaikkien ryhmien käytössä.

Olga on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja liikunnanopettaja (Jyväskylän yliopisto). Sen lisäksi hän on opiskellut taitoluisteluvalmentajaksi Moskovan liikuntatieteellisessä yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 1987. 

Valmentajan uransa Olga aloitti vuonna 1980 Venäjällä. Suomessa hän on työskennellyt vuodesta 1994. Tähän väliin mahtuu myös jakso valmentajan tehtävissä Islannissa vuosina 1999-2001. Helsingin Luistelijoissa Olga on aloittanut vuonna 2013. Oma luistelijaura kesti Venäjällä aina 19-vuotiaaksi saakka.

"Parasta valmentamisessa on se, kun näkee luistelijoiden kehittyvän ja innostuvan uusien asioiden oppimisesta. On kiva antaa omat tiedot ja kokemukset eteenpäin!"

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: 
olga.baranova(at)hl.fi

**

Lue myös artikkeli Olgan tehtäväkenttä ulottuu yksinluistelun näköalapaikalta ruohonjuuritasolle ›