HL:n muodostelmaluistelijoille mitalisadetta Turussa

Julkaistu: 6.1.2019

Eilen Turussa järjestetyissä Loppi Ice 2019 -muodostelmaluistelukilpailuissa Helsingin Luistelijoiden joukkueet toivat tuliaisina neljä mitalia. Loppiaisviikonlopun kisa starttaa perinteisesti muodostelmaluistelussa uuden vuoden kisaputken.

Moonlightsit, kansallisessa sarjassa kilpailevat juniorimme, saivat kaulaansa kirkkaimman eli kultamitalin onnistuneella ohjelmalla ja voittivat sarjansa ylivoimaisesti pistein 51,38. Joukkueen ohjelman teema on 'Creepy Residents', joka johdattaa keskiyön kauhutunnelmiin. Voittajafiilis siivittää joukkueen valmistautumista kohti ensi viikon aluemestaruuskilpailuja, jotka järjestetään Helsingin jäähallissa.

Moonlights

Myös SM-sarjassa kilpailevat juniorimme Musketeersit menestyivät kilpailuissa loistavasti. Musketeersit nousivat hopealle pistein 109,13. Joukkue saavutti suorituksessaan kaikki tavoittelemansa tekniset tasot ja sai, muutamasta virheestä huolimatta, tähän mennessä kauden parhaat pisteet vapaaohjelmallaan 'Devils'.

Musketeers

Turussa hopeakorokkeelle nousivat myös seuramme nuorimmat kilpailevat muodostelmaluistelijat eli tulokasjoukkue Sunflowers. Hurmaava Mangustit-teema sulattaa katsojien sydämet, ja ensimmäisiä vuosiaan luistelevien neitojen taidokas luistelu sai myös tuomareilta kiitosta 66,5 pisteen verran. Tulokassarjassa luisteli yhteensä neljätoista joukkuetta.

Sunflowers

Pronssille ylsivät SM-noviisimme Starlights ohjelmallaan 'The Grinch'. Joukkueen pisteet olivat 60,69. SM-minorijoukkue Sunlights jäi kauden ensimmäisessä ISU-kisassaan täpärästi vain 0,08 pisteen päähän pronssista; osa-aluepisteiltään tämän 'Klaanin' esitys oli sarjan vahvin. Kansallisen sarjan joukkue Moonshadows saavutti ehjällä 'Welcome to the 60's' -ohjelmamasuorituksella 8. sijan.

Starlights

Sunlights

Moonshadows

Helsingin alueen muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut, jotka järjestetään 12.1.2019 Helsingin Jäähallissa, kokoavat yhteen muodostelmaluistelijat nuorimmista vasta-alkajista SM-sarjojen huippuihin. Tämä on myös kauden 2018-2019 viimeinen pääkaupunkiseudulla järjestettävä kilpailu, jossa on mahdollisuus nähdä kaikki neljä SM-seniorijoukkuetta jäällä.

(kuvat: Mihail Lefner, Tero Österlund, Tomi Mikola)