Sunlights, Minorit

Minorit

Loppukilpailun voittajat: 2013, 2018

Joukkue 2023-2024

Aalto Nea, Alanne Sofia, Alasalmi Amanda (A), Anttila Helka, Backman Annika, Enlund Jade, Ettala Ellen, Fu Tiwen, Halkola Frida, Honkonen Hilla, Hyypiä Sofia, Hämäläinen Iida, Jaroma Alina, Karinen Meimi, Karpechko Amalia, Lappi Enni, Lindblom Elma, Mikola Onerva (C), Nikkola Ada, Pietikäinen Amanda, Pärssinen Erin, Relander Olivia (A), Ruismäki Iiris, Salomaa Linnea, Stewen Isabel, Turunen Olga, Vilja Sofia, Wiirilinna Elli, Yrjälä Enna

Vastuuvalmentaja Katariina Luotonen

Valmentajat Sara Vedenoja, Lotta Kerokoski, Jasmine Kuusla

Joukkueenjohtaja Mariia Lappi, Mari Markkanen

Huoltajat Riina Honkonen, Essi Yrjälä
 

Sunlights kilpailee minorit-sarjassa. 

Luistelijat ovat iältään n. 9-13 vuotiaita

Joukkue harjoittelee viisi kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät jääharjoittelua ja oheisharjoittelua, jossa mm. balettia, ohjelmakoreografiaa, fysiikkaharjoittelua ja myös telinevoimistelua/akrobatiaa oheistilojen sen salliessa.

Joukkueen luistelijat hallitsevat kaikki perusaskeleet ja harjoittelevat myös vaikeampia sekä vaativampia yhdistelmiä. Perusluistelua vahvistetaan entisestään ja siihen haetaan lisää vauhtia.

Uusia luistelijoita otetaan joukkueeseen keväisin. Ole rohkeasti yhteydessä, jos haluaisit olla osa Sunlightseja! 

Yhteystiedot:

Katariina Luotonen

katariina.luotonen(at)hl.fi

050 543 9491

Instagram Sunlights

 


Joukkuettamme tukemassa kaudella 2023-2024:

 

Rakennusliike Sierak Oy on luotettava ja asiantunteva betonirakentamisen ammattilainen Etelä-Suomen alueella. Erikoisaamistamme ovat paikallavalutekniikat sekä betonirunkorakenteet. Palveluihimme kuuluvat myös muut rakentamiseen liittyvät työt kuten elementtiasennukset, mikäli ne liittyvät paikallavalun runkotöihin.

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, projektinjohtourakoitsijat sekä rakennuttajat. Meillä on vahva sidosryhmäyhteistyö pitkäaikaisten aliurakoitsijoidemme sekä materiaalitoimittajiemme kanssa.

Rakennusliike Sierak Oy on ollut rakentamassa mm. Uutta lastensairaalaa, Musiikkitaloa, Flamingoa sekä Kaarelan jäähallia.

AVA perhepalvelut Oy on lastensuojelun perhehoidon asiantuntija vuodesta 2017.

AVA perhepalvelut tuottaa vankasti tuettua lyhyt- ja pitkäaikaista perhehoitoa sekä valmentaa uusia sijaisvanhempia säännöllisesti. Vankasti tuettu perhehoito on inhimillinen ja ensisijainen vaihtoehto silloin, kun lapsen kotona asuminen ei ole mahdollista. Ava perhepalveluilla on myös tukiperhetoimintaa.

Fibox - Enclosing Innovations

Fibox on maailmanlaajuisesti johtava koteloratkaisujen kehittäjä, joka asettaa muotoilun ja innovatiivisuuden etusijalle.

Juuriltaan pohjoismaisen yrityksemme pääkonttori on ollut Suomessa vuodesta 1966. Tarjoamme kestäviä, markkinoiden parhaita tuotteita ja ratkaisuja jakelukeskusten, ohjausjärjestelmien ja sähkölaitteiden suojaamiseen niihin kohdistuvilta haastavilta sää- ja ympäristöolosuhteilta. Kotelointien ja sähkötekniikan asiantuntijana valmistamme myös kotimaisia ratkaisuita sähköautonlataukseen ja autonlämmitykseen vihreämmän liikkumisen puolesta.

Yhteistyökumppaniksi Sunlightseille? Lisätietoa: ​​​​​​​