Starlights

SM-noviisit - Suomen mestari kaudella 2017-2018

Joukkue 2018-2019

Aakkosjärjestyksessä: Emma Aalto, Gwendolyn Bossuyt, Sara Hankonen, Sanni Jaakkola, Aino Kari (C), Melina Karinen, Emma Kesäläinen, Yazmin Kirves, Edith Knif, Katariina Kukkonen, Salme Koskela (A), Nella Laasonen, Tia Martikainen, Erika Mikkonen, Lotta Mäkelä, Anni Näivö, Laura Näivö, Riina Oinonen, Nelli Parkko, Eerika Partanen, Vilma Rissanen, Emilia Salomaa, Minea Soininen, Oona Tammilehto, Salma Teivaala, Reetta Uusitalo (A), Minttu Valtonen, Elisa Väyrynen ja Mira Österlund.

 

Kauden teema The Grinch

Valmentajat Tiina Turunen, Tiina Pesonen ja Marika Leutola-Tarvola

Baletti Pirjo Kuha

Joukkueenjohtaja Mia Parkko

Huoltaja Mervi Kukkonen

 

Joukkue-esittely

Emma Aalto (Emu, Emski)
s. 2004, 2. kausi.
Sipoossa asuva Emma on oikea liukujen taitaja. Luonnonkauniin Emman kotiin keräännymme usein viettämään joukkueen yhteistä aikaa.

Gwendolyn Bossuyt (Gwen)
s. 2003, 2. kausi
Ressun lukiota käyvä Gwen hallitsee upean linjeerauksen ja hurmaavan tyylitajun lisäksi myös monia kieliä. Gwen on asunut Belgiassa ja puhuu äidinkielenään englantia.

 

Sara Hankonen (Sartza)
s. 2005, 2. kausi
Sipoosta treeneihin matkustava Sartza on oikea söpistys. Hurjasti parin vuoden aikana kehittynyt Sartza fanittaa myös intohimoisesti pesäpalloa.

 

Sanni Jaakkola
s. 2003, 2. kausi
Ihanat, punertavat hiukset hulmuavat, kun Sanni kiitää jäällä. Sannin hauskat ilmeet viihdyttävät meitä kaikkia niin jäällä, kuin maallakin.

 

Aino Kari C
s. 2004, 2. kausi
Kapteenimme Aino on hauska ja nauravainen tyyppi. Hänet löytää usein hihittämästä pukukopista tai jäältä tekemästä häikäiseviä twisseleitään tai linjakkaita liukujaan.

Melina Karinen
s. 2005, 1. kausi
Melina on hauskaa juttuseuraa ja hän on todella söpö! Melina treenaa jäällä aina täysillä, ja on siksi kehittynyt valtavasti jo lyhyessä ajassa.

 
 

Emma Kesäläinen (Kesis)
s. 2004, 1. kausi
Kesis omaa linjakkaan luistelutyylin lisäksi myös suloisen hymyn. Sitä saammekin katsella usein, sillä Kesis on aina treeneissä iloisella mielellä.

Yazmin Kirves
s. 2005, 1. kausi
Ensimmäistä kauttaan Staguissa luisteleva Yazmin on oikea ilopilleri. Yazmin omaa myös kauniit, kiharat hiukset ja sisukkaan asenteen.

 

Edith Knif
s. 2003, 2. kausi
Edithin voi usein bongata tekemästä erilaisia temppuja, jotka hän taitaa erinomaisesti. Edithillä on myös viiltävä huumorintaju, ja hänen vitsinsä piristävät kaikkien päivää.

 

Katariina Kukkonen (Keke, Kekkula)
s. 2004, 2. kausi
Aurinkoinen Kekkula nauraa usein ja paljon. Superkaunis Kekkula on myös taitava meikkaaja, ja siksi hänen kisameikkinsä ovat aina näyttävät.

 

Salme Koskela (Tepa) AC
s. 2003, 3. kausi
Rauhallinen ja tarkka Salme tekee kaiken viimeistellysti niin jäällä kuin maallakin. Herttainen Salme on aina valmis auttamaan joukkuekavereitaan, minkä vuoksi hän sopii täydellisesti varakapteeniksi.

Nella Laasonen
s. 2004, 2. kausi
Ihanan Nellan vahvuudet jäällä ovat ehdottomasti huikeat yksilötaidot sekä hänen upea nosturinsa. Nella treenaa hyvällä asenteella; kovaa, mutta pilke silmäkulmassa.

 
 

Tia Martikainen
s. 2003, 3. kausi
Tialla on aina kerrottavana hupsuja sattumuksia siitä, mitä hänelle on päivänä aikana sattunut ja sen takia hän onkin hauskaa seuraa. Ihanan hupsuutensa lisäksi Tia on helposti lähestyttävä ja mahtava joukkuekaveri.

Erika Mikkonen (Mikko)
s. 2003, 2. kausi
Ylväät liu’ut omistava Mikko on tunnollinen ja rauhallinen opiskelija, josta treeneissä puhkeaa esiin todellinen vitsiniekka. On onni, että huolehtivainen Erika kuuluu joukkueeseemme, sillä ea-vastaavana hän hoitaa haaverin jos toisenkin.

 

Lotta Mäkelä
s. 2003, 1. kausi
Tikkurilassa asusteleva Lotta omaa vahvan perusluistelun ja on rohkea eläytyjä. Ihana Lotta tulee treeneihin aina pirteänä ja valmiina antamaan kaikkensa.

 

Anni Näivö (Anski)
s. 2004, 2. kausi
Päättäväisen asenteen omaava Anni treenaa aina täysillä ja keskittyneesti. Annin vahvuuksia jäällä ovat vaikuttavat liu'ut ja rohkeus tehdä näyttäviä temppuja.

 

Laura Näivö (Large, Larppa)
s. 2004, 1. kausi
Valovoimainen Laura on määrätietoinen treenaaja ja valmis antamaan kaikken saavuttaakseen tavoitteensa. Lauralla on kauniit silmät ja ihana hymy.

Riina Oinonen
s. 2005, 1. kausi
Sosiaalinen ja helposti kaikkien kanssa juttuun tuleva Riina on viehättävä joukkuekaveri. Riinalla on kaunis linjeeraus ja ihanat hiukset.

 
 

Nelli Parkko
s. 2006, 1. kausi
Joukkueemme lyhyin ja nuorin Nelli on oikea söpöläinen. Nopeasti kehittyvä Nelli on aina valmis oppimaan uutta ja kokeilemaan hurjimpiakin temppuja.

Eerika Partanen
s. 2004, 2. kausi
Tunnollisella Eerikalla on uskomaton taito heittäytyä täysillä ja eläytyä kaikenlaisiin musiikkeihin. Eerika treena aina superahkerasti ja kaikkensa antaen.

 

Vilma Rissanen (Vilmari)
s. 2003, 1. kausi
Yksinluistelutaustastaan johtuen Vilma hallitsee jäällä muun muassa korkeat hypyt ja erilaiset piruetit. Vilmalla on hyvä huumorintaju ja hänet näkeekin usein nauramassa.

 

Emilia Salomaa
s. 2005, 1. kausi
Emilia on joukkueemme pisin, jonka vuoksi hänen luistelunsa on todella näyttävää. Aurinkoisella ja pirteällä Emilialla on myös upeat, pitkät hiukset.

 

Minea Soininen
s. 2005, 1. kausi
Urheilullinen Minea on taitava tekemään temppuja ja häneltä onnistuukin maalla jopa flikki. Minealta ei myöskään huumorintaju puutu, jonka vuoksi hänen seurassaan nousee aina hymy huulille.

Oona Tammilehto
s. 2004, 2. kausi
Notkea Oona taipuu jos jonkinlaisiin asentoihin, ja hänellä on todella hyvät liu’ut. Vuosaaresta treeneihin kulkeva Oona on hauskaa seuraa ja hän treenaa aina hymy huulilla.

 
 

Salma Teivaala
s. 2005, 1. kausi
Salma omaa hienot hypyt ja piruetit, sillä hän on ollut pitkään yksinluistelun puolella. Salma on pienen kokonsa takia myös todella söpö.

Reetta Uusitalo (Retu) AC
s. 2003, 3. kausi
Varakapteenimme Reetta on todella fiksu ja häneltä saakin aina hyviä neuvoja. Retulla on varma luistelutyyli, joka näkyy hyvin hienoissa askeleissa.

 

Minttu Valtonen
s. 2004, 3. kausi
Minttu on todella, todella notkea, mikä näkyy ainakin hänen uskomattoman hienosta vaa’astaan, jossa jalka osoittaakin suoraan kohti kattoa. Minttu treenaa aina täysillä ja positiivisella asenteella.

 

Elisa Väyrynen
s. 2003, 3. kausi
Elisa on varma luistelija ja taitaakin hyvin kaikki askeleet. Kaiken peliin laittava Elisa omistaa myös huikeat twisselit ja kauniit, vaaleat hiukset.

 

Mira Österlund
s. 2005, 1. kausi
HL:n oma kasvatti Mira matkustaa treeneihin Espoosta. Taitavan ja monipuolisen Miran lempielementit ovat creative ja nohold.

 

 Kuvat: Santtu Jaakkola