Starlights

SM-noviisit

Joukkue 2019-2020

Emma Aalto (AC), Jenna Ekman, Pihla Grönroos, Sara Hankonen, Elsa Jaroma, Melina Karinen, Emma Kesäläinen, Yazmin Kirves, Minerva Koch, Jutta Kostama, Katariina Kukkonen, Nelma Laine, Erika Mikkonen (C), Sara Mustakari, Anni Näivö, Laura Näivö, Riina Oinonen (AC), Jana Omeltsenko, Nelli Parkko, Eerika Partanen, Mila Pitkänen, Emilia Salomaa, Minea Soininen, Eeva Tamminen, Salma Teivaala, Heidi Vakkilainen, Wilma Venäläinen ja Mira Österlund.

Valmentajat Tiina Turunen, Tiina Pesonen ja Marika Leutola-Tarvonen
Baletti Pirjo Kuha
Joukkueenjohtaja Mia Parkko
Huoltajat Anu Pitkänen ja Anu Tamminen

 

Kiitämme sponsoreitamme tuesta lämpimästi! Sponsorien avulla tulevat mahdolliseksi kisamme ja leirimme kotimaassa sekä kauden aikana ulkomaille suuntautuva kilpailumatkamme.  

Lähitapiola

McDonalds

ReMax

TA

Otamme ilolla vastaan myös uusia sponsoreita tälle kaudelle! 

 

Starlights 2019-2020 -joukkue

Emma_Aalto

Emma Aalto, s. 2004, 3. kausi. 
Aurinkoinen Emmamme tulee toimeen jokaisen kanssa ja piristää heleällä naurullaan. Luonnonkaunis Emma loistaa upeilla liu'uillaan eikä varmasti heitä kuivaa läppää. Tämä luottotoveri nukkuu mielellään päikkäreitä kriittisillä hetkillä.

Jenna_Ekman

Jenna Ekman, s. 2005, 1. kausi
Jenna tulee treeneihin aina hyvällä asenteella ja omaa kauniin perusluistelutekniikan. Nauravainen Jenna osaa olla ottamatta asioita liian tosissaan ja on aina mukava kaikille riippumatta siitä, miten päivä ennen treenejä on mennyt.

 

Pihla_Grönroos

Pihla Grönroos, s. 2007, 1. kausi
Joukkueen nuorimman titteliä kantavana Pihla saa täydet söpöyspisteet! Ihana Pihla on aina täysillä mukana kaikessa, eikä pelkää kokeilla uutta. Jäällä voit nähdä vain kauniiden oranssien hiusten hulmuavan Pihlan viilettäessä ohi.

Sara_Hankonen

Sara Hankonen (Sartza, Sartzxa), s. 2005, 3. kausi
Kolmannen kauden luistelijana Sartza on kerännyt maineen joukkueen sumusireeninä. Sartzan suunnalta kuulee usein säikähdyksen kiljahduksia, milloin mistäkin syystä. Hurjan kiltti Sartzxa luistelee hallitusti, ja joukkue epäilee hänen käyttävän tarrallisia luistimia, sillä hän on aina ensimmäisenä sitonut nauhansa.

Elsa_Jaroma

Elsa Jaroma, s. 2006, 1. kausi
Tunnollinen ja täysillä treenaava Elsa on nopea oppimaan uutta. Elsa luistelee kauniin viimeistellysti ja on hyvin rauhallinen ja sympaattinen. Elsa osaa myös esittää hyviä, samaistuttavia mielipiteitä, ja kuntotreeneissä häntä ei hetkauta rankempikaan harjoitus.

Melina_Karinen

Melina Karinen, (Melsi) s. 2005, 2. kausi
Pirtsakka twisselitaituri Melina heittää loistavaa tilannekomiikkaa pokerinaamalla. Melina saa meidät nauramaan eikä pelkää heittäytyä treeniin täysillä. Taitavan Melsin voi bongata myös dabailemassa Minean ja Salman kanssa, ja yhdessä he usein saavat meidät muutkin temmattua mukaansa.

Emma_Kesäläinen

Emma Kesäläinen, (Kesis, Kesä), s. 2004, 2. kausi
Kaunis Kesis on kiltti ja useimmiten rauhallinen luistelija, jonka vieressä on varma luistella. Kesän hymy saa muutkin hyvälle tuulelle ja jäällä tämä neitokainen näyttää kaunista askelosaamista. Kesis on yksi niistä, joita ei ikinä kuule kutsuttavan oikealla nimellä, ja sen käyttäminen aiheuttaisi vain lievää hämmennystä.

Yazmin_Kirves

Yazmin Kirves, (Jasu, Jazzmin), s. 2005, 2. kausi
Aina hyväntuulinen Yazmin taitaa kauniin linjeerauksen ja luistelutyylin. Jasun ihanat hiukset hulmuavat Stagu-jäillä jo toista kautta ja hiljaisesta ulkokuorestaan huolimatta hän on todella hauskaa seuraa. Nauravaisesta Jasusta paljastuu aika ajoin puhelias papupata ja hän on kiltti jokaiselle.

 

Minerva_Koch

Minerva Koch, (Kokis), s. 2007, 1. kausi
Minerva, joka tunnetaan paremmin nimellä Kokis, on aina treeneissä positiivisella asenteella. Hänellä on suuri tahto saavuttaa tavoitteet, joten hän sopiikin täydellisesti joukkueeseemme. Kokis on kiltti, ystävällinen sekä rauhallinen ja on kehittynyt huimasti kauden aikana.

Jutta_Kostama

Jutta Kostama, s. 2006, 1. kausi
Kauniit liu’ut taitava reipas Jutta on hyvin elastinen luistelija, joka venyy joka suuntaan ja hyppää täysillä mukaan kaikkeen uuteen. Upeita hiuksiaan laittaessaan Jutta käyttää suihketta, joka saattaa muuttaa huoneen lattian vaarallisenkin liukkaaksi pahaa-aavistamattomille.

Katariina_Kukkonen

Katariina Kukkonen (Keke), s. 2004, 3. kausi
Kolmatta kauttaan Staguissa luisteleva Keke omaa kauniin luistelutyylin ja linjakkaat liu’ut. Luonnonkauniin ja nauravaisen Katariinan seurassa ei ehdi tulla tylsää hetkeä. Useasti vapaa-aikanaan Keke kruisailee hienolla skoballaan ja tarpeen tullen kyyditsee myös joukkuelaisiaan.

 

 

Nelma_Laine

Nelma Laine, s. 2005, 1. kausi
Nelma on ystävällinen joukkuekaveri, johon voi aina tiukankin paikan tullen luottaa. Tämä tarkka ja tunnollinen tyttö treenaa täysillä ja omaa esteettisen perusluistelun. On ollut ilo saada Nelma joukkueeseemme Sunlightseista, sillä hänen positiivinen asenteensa piristää kenen tahansa päivää. 

Erika_MIkkonen

Erika Mikkonen (Mikko), s. 2003, 3. kausi
Ihanan Mikon huomaa helposti pitkistä hiuksista, kauniista luistelutyylistä, upeista liu’uista sekä twisseleistä. Mikolla on aina positiivinen asenne ja hän antaa kaikkensa niin jäällä kuin oheisissakin. Mäkelänrinteen lukiota käyvältä Mikolta saat neuvoja joka tilanteeseen ja vapaa-ajallaan hikke-Erika ahertaakin usein koulutöiden ääressä.

Sara_Mustakari

Sara Mustakari, s. 2006, 1. kausi
Vaikka Sara on joukkueen lyhyin, on hänen luonteensa aivan muuta kuin ulkomuoto antaa ymmärtää. Sara saattaa hihitellä Pihlan kanssa useinkin, mutta seuraavalla hetkellä Sara voikin jo olla keskellä designer-ilmalämpöpumppukeskustelua näyttäen tyylinsä ansiosta asiantuntijalta. Pieni, mutta pippurinen Sara on hauska ja samaistuttava tyttö. 

Anni_Näivö

Anni Näivö, s. 2004, 3. kausi
Rautaisessa kunnossa oleva Anni on uskomattoman kiltti ja sympaattinen. Anni treenaa sitkeästi tavoitteet mielessä ja osaa niin puhtaat askeleet kuin kauniit liu’utkin. Annilla on myös ihana nauru, jota pääsemme joukkueen hyvän huumorintajun vuoksi kuulemaan jokaisissa treeneissä. 

Laura_Näivö

Laura Näivö (Lalli) s. 2004, 2. kausi
Meidän ihana ja energinen Lalli tulee toimeen jokaisen kanssa ja hänen seurassaan on aina hauskaa. Lalli viihdyttää joukkuetta hauskoilla jutuillaan, mutta myös vähän kyseenalaisilla ideoillaan. Lauran voit vapaa-ajalla bongata useasti Kartanonkoskella ystäviensä kanssa. 

Riina_Oinonen

Riina Oinonen, s. 2005, 2. kausi
Riinaa on vaikea bongata hetkellä, jolla hän ei hymyilisi, sillä hän tietää hymyn olevan jokaisen lookin paras asuste. Riinan jatkuvaa kehitystä on upea seurata, joka treeneissä hän on parempi kuin edellisissä. Kasvava tiktokkaaja Riina ehtii jo yhdenkin leirin aikana hurmata lähialueen pojat hallille. 

Jana_Omeltsenko

Jana Omeltsenko, s. 2006, 1, kausi
Jana yrittää aina parhaansa ja on kehittynyt jo hurjasti ensimmäisen kautensa aikana. Janan seurassa ei käy aika pitkäksi, sillä pääset taatusti kuulemaan monenmoisia tarinoita hänen koulupäivästään ja vaikka mistä muusta. Innokkaasti uusia temppuja testaava Jana on myös hyvin nauravainen joukkuekaveri.

 

Nelli_Parkko

Nelli Parkko, s. 2006, 2. kausi
Nuoresta iästään huolimatta Nelli vahvistaa Starlightsien rivejä jo toista kautta. Nellillä on kaunis luistelutyyli ja hän on valmiina kokeilemaan uusia temppuja, joissa Nelli loistaakin sirkus- ja voimistelutaustansa ansiosta. Aina täysillä ja positiivisella asenteella treenavan Nellin kotiin keräännymme usein viettämään joukkueen yhteistä aikaa. 

Eerika_Partanen

Eerika Partanen, s. 2004, 3. kausi
Eerikan voit bongata treenaamassa aina sata lasissa, niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Hänellä on rohkeutta testata kaikkea uutta, minkä voit huomata hänen varmasta luistelustaan sekä korkeista saksihypyistä. Eerika ottaa huomioon jokaisen ja treenaa erittäin tunnollisesti. 

Mila_Pitkänen

Mila Pitkänen, s. 2006, 1. kausi
Mila tulee joka treeneihin hyvällä asenteella ja iloisella fiiliksellä. Jäällä Milan viereen on helppo hypätä luistelemaan ja tämä nauravainen tyttö takuulla ottaa sinut avosylin vastaan. Mila osaa pitää hauskaa ja ottaa rennosti, mutta myös vakavoitua ja keskittyä tilanteen vaatiessa. 

Emilia_Salomaa

Emilia Salomaa, s. 2005, 2. kausi
Emilia treenaa aina hyvällä asenteella ja muita kannustaen. Emilian repertuaarista löytyy kauniiden liukuasentojen ja hyvien twisseleiden lisäksi farkkutakkeja joka värissä. Tyylikkään ja kauniin Emilian tulevaisuuteen on moni meistä povannut mallin uraa, sillä hän kantaa tällä hetkellä joukkueen pisimmän titteliä. 

Minea_Soininen

Minea Soininen, s. 2005, 2. kausi
Minean voit kuulla roustaamassa jengikavereita tai heittämässä hyvää läppää kenen tahansa kanssa. Minealta onnistuu hienosti hurjatkin akrobaattiset temput jään ulkopuolella, joten jäällä Minea viilettääkin kuin tuulispää. Minealta luonnistuu myös helposti liuku jos toinenkin, ja hänen naurunsa voit kuulla hallissa kuin hallissa. 

Eeva_Tamminen

Eeva Tamminen, s. 2006, 1. kausi
Ihanan suloisen Eevan voi usein löytää nauramasta kenen tahansa kanssa kopista, verkasta, jäältä tai oheisista. Kiltti ja ystävällinen Eeva ei tekisi pahaa kärpäsellekään ja hänen vieressään on helppo ja mukava luistella missä kohtaa ohjelmaa tahansa. 

Salma_Teivaala

Salma Teivaala, s. 2005, 2. kausi
Salma pistää joka treeneissä parastaan treenaten tavoitteet mielessä. Salma on pieni, mutta hyvin sisukas luistelija, eikä varmasti anna periksi tiukassa paikassa. Salma on hauska ja lähtee aina epäröimättä mukaan joukkueen tempauksiin, sekä omaa laajan yksilötaitovalikoiman.

 

Heidi_Vakkilainen

Heidi Vakkilainen, s. 2006, 1. kausi
Aina-valmiina-treenaamaan-asenteella elävä Heidi loistaa kuntotesteissä huimalla juoksuajallaan toisen harrastuksensa, yleisurheilun ansiosta. Jäällä Heidi treenaa aina ahkerasti ja vapaa-ajallaan hän tykkää käydä muun muassa jäätelöllä, joten me muut saammekin usein katsella jätskikuvia Heidin instagram-storysta. 

Wilma_Venäläinen

Wilma Venäläinen, s. 2007, 1. kausi
Pieni, mutta kaksin verran kokoonsa nähden intoa ja energiaa huokuva Wilma on oikea ilopilleri. Wilma uskaltaa jopa uhkaroheastikin kokeilla uusia juttuja ja hän treenaa vastoinkäymisistäkin huolimatta. Siitä saimme osoituksen kesäleirillä, kun Wilman luistimen kantaan lohkesi ammottava reikä, joka teipattiin jesarilla piiloon, mutta se ei silti haitannut menoa.

Mira_Österlund

Mira Österlund (Mirtza, Miratisu), s. 2005, 2. kausi
Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja kaikkien kanssa toimeen tuleva Mira vastaakin listalliseen nimiä. Mirtza, Tisu, Miratisu ja Tiramisu ovat niistä muutamia. Mira omaa kauniit liukuasennot sekä linjakkaan luistelutyylin ja viihdyttää joukkuetta aina hassunhauskoilla tarinoillaan tai eriskummallisilla selityksillä.