Pauliina Cankar

Pauliinalla on 25 vuoden kokemus taitoluistelun ohjaamisesta ja valmentamisesta. HL:n yksinluisteluvalmentajana Pauliina aloitti elokuussa 2017 ja hän on kehitysryhmien vastaava valmentaja. HL:n tavan mukaisesti Pauliina valmentaa kaikkia yksinluistelijoita.

Kehitysryhmien vastaavana valmentajana Pauliinan vastuulla on luistelijan polku luistelukoulusta kilparyhmiin. Valmennuksellinen tavoite on kehittää nuorempia luistelijoita suunnitelmallisesti siten, että he ovat valmiita siirtymään kilparyhmiin monipuolisina, riittävillä taidoilla varustettuna sopivan ikäisinä.

Koulutukseltaan Pauliina on kauppatieteiden maisteri, mutta on suorittanut myös I ja II-tason valmentajakoulutukset. Lisäksi Pauliina on SM-tason tekninen spesialisti, videoeditoija ja dataoperaattori.

Pauliina luisteli itse 25 vuotiaaksi asti kansallisella tasolla ja oli vuosina 2001 ja 2002 kansallisten seniorien mestari.

Walt Disney on sanonut seuraavasti: ”Kaikista unelmistamme voi tulla totta, jos meillä on vain rohkeutta tavoitella niitä.”. Valmennuksessa mielenkiintoisinta onkin se matka, jonka kuluessa unelmat muuttuvat todeksi. Tulos on silloin vain merkki matkan päättymisestä ja uuden etapin alkamisesta.


Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse pauliina.cankar[a]hl.fi.