Toimintasuunnitelma 2022-2023

Helsingin Luistelijat haluaa tarjota luistelijoilleen monta erilaista vaihtoehtoa luistelijan polulle harrastajista huipulle ja tekee parhaansa sen eteen, että mahdollisimman moni luistelija pystyy kasvamaan huipputasolle kasvattajaseurassaan niin halutessaan. Seura myös haluaa kasvattaa huippuluistelijansa itse. Tässä onnistutaan parhaiten, kun mahdollisimman laaja joukko luistelijoita tavoitetaan mahdollisimman nuorina.

Seuraorganisaation tavoitteet kaudelle sisältävät mm. kaikkien luisteluperheiden koko seuratoiminnan tuntemiseen sekä tapahtumatarjonnan kasvattamiseen liittyviä toimia. Toimintakaudella pyritään järjestämään avoimet infotilaisuudet, joissa kerrotaan kaikkien lajiemme keskeiset ominaisuudet, arviointiperusteet ja lisäksi avaamaan hieman yleisemmällä tasolla tuomaritoimintaa. Lisäksi tapahtumatarjontaa uudistetaan luomalla konsepti, jonka avulla voidaan toteuttaa toistettavia tapahtumia. Konseptia testataan kauden aikana ja hiotaan eteenpäin.

Seura jatkaa HL-brändin kehittämistä ja suunnittelee sosiaalisen median näkyvyyden Luistelun Ilon ympärille. Seuran sosiaalisen median päivittäjät tullaan kouluttamaan ja ohjeistamaan, miten seuran arvot saadaan näkymään seuran viestinnässä.

Luonnon ja ympäristön kunnioittamiseen kiinnitetään erityistä huomiota yhtenä Olympiakomitean reilun pelin pääperiaatteista. Toimintakauden aikana tunnistamme ja arvioimme oman seuratoimintamme ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset sekä laadimme ympäristöohjelman toimenpiteitä varten. Kaudella selvitetään, miten seura voi toimintansa kautta edistää ympäristöarvoja varsinaisen toiminnan osana. Lisäksi selvitetään, miten jääurheilun vaatimat tilat voitaisiin toteuttaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja parasta käytettävissä olevaa teknologiaa hyödyntäen.

Tutustuthan seuran koko Toimintasuunnitelmaan!