Aikuisten jäätanssitunnit

Tule rohkeasti mukaan nauttimaan musiikista, liu'usta ja jäätanssitaitojen monipuolisesta maailmasta!

Talvikausi 2022-2023 syyskuusta huhtikuuhun

Talvikaudella aikuisten jäätanssiryhmät kokoontuvat viikkotunneille syyskuusta huhtikuuhun.

Jäätanssin vakioryhmiin mahtuu maksimissaan 20 luistelijaa, ja ilmoittautuminen tapahtuu Hoikassa.

Jäätanssikoulu

Jäätanssin perusteisiin ja kuviotansseihin tutustutaan jäätanssikoulussa. Ryhmä harjoittelee torstaisin Myllypuron jäähallissa klo 8.00-9.00 (kenttä 2). Tunneille voi osallistua joko kausi- tai kertamaksulla. Kausimaksu laskutetaan syksyn aikana. Syyskauden maksu 190 eur laskutetaan syksyn aikana. Kertamaksut 23 eur/kerta laskutetaan jälkikäteen. Kevätkausi alkaa 12.1.

Jäätanssin jatkoryhmän tunnit

Tämä ryhmä on suunnattu jo jäätanssin alkeet hallitseville luistelijoille, jotka ovat mahdollisesti osallistuneet jäätanssikoulun tunneille aiemmin. Taitotasotoiveena on, että luistelija osaa/tunnistaa jo jäätanssin perinteiset askeleet ja tanssiotteet, sekä on jo harjoitellut jäätanssin kuviotansseja aikaisemmin.

Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 10.45-11.45 Hernesaaren jäähallissa (kenttä 2). Kausimaksun kuukausierä on 88 eur. Kertamaksut 30 eur/kerta laskutetaan jälkikäteen. Uutuutena tulevalle kaudelle on 10 kerran kortti, jonka hinta on 250 eur (voimassa koko kauden)! Ensimmäinen harjoituspäivä on su 11.9.2022. Kevätkaudelle jatketaan 8.1.2023.

Ilmoittautuminen kausimaksuun on nyt Hoikassa auki! Ilmoittautuminen kertamaksuun ja 10 kerran korttiin avataan elokuun alussa.

Jäätanssin edistyneiden tunnit

Aikuisten jäätanssin edistyneiden ryhmässä tunnetaan jo jäätanssin perusteet. Ryhmässä harjoitellaan aina kuluvan kauden kilpailuissa vaadittavia kuviotansseja sekä muita jäätanssielementtejä unohtamatta jäätanssin perusteiden jatkuvaa kertausta.

Mukana on niin kilpailevia jäätanssipareja kuin soolojakin, toki kilpaileminen on vapaaehtoista.

Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin Hernesaaren jäähallissa klo 11.45-12.45 (kenttä 2). Kausimaksun kuukausierä on 88 eur. Kertamaksut laskutetaan 30 eur/kerta jälkikäteen. Uutuutena tulevalle kaudelle on 10 kerran kortti, jonka hinta on 250 eur (voimassa koko kauden)! Ensimmäinen harjoituspäivä on su 11.9.2022. Kevätkaudelle jatketaan 8.1.2023.

Ilmoittautuminen kausimaksuun on nyt Hoikassa auki! Ilmoittautuminen kertamaksuun ja 10 kerran korttiin avataan elokuun alussa.

 

Aikuisten sarjoissa kilpailevia jäätanssijoita:

Sanna Elina Nygren ja Ilppo Greis

Sanna ja Ilppo

Nicole Nygren

Nicole