Kun yksinluistelu kohtaa jäätanssin

Julkaistu: 2.3.2023

Tervetuloa mukaan tutkimusmatkalle yksinluistelun ja jäätanssin rajapintaan Kiira Korven ja Jussiville Partasen johdolla sunnuntaina 9. huhtikuuta 2023 Salmisaaren liikuntakeskukseen Helsinkiin. Tehopäivän onnistumisesta on huolehtimassa myös tanssinopettaja/koreografi Sini Parkkinen sekä taitoluistelun erikoisliike Golden Skate Tampereelta.

Kiira Korpi on yksinluistelun moninkertainen EM-mitalisti, Grand Prix-mitalisti ja tunnettu taitoluistelumaailmassa erityisesti poikkeuksellisesta ilmaisukyvystään. Jussiville on puolestaan pitkällä urallaan harjaantunut luistelutekniikan mestariksi. Luistelijana hän niittänyt menestystä jäätanssissa kansainvälisellä tasolla sekä edustanut Suomea EM- ja MM-kisoissa.

Tehopäivä sisältää mm. tanssia, vartalon hallintaa piruettilaudalla päivän jäätavoitteita varten, kaksi jääharjoitusta sekä kokonaisvaltaisen äänimaljarentoutuksen päivän päätteeksi. Jääharjoitteissa keskitytään yksilötaitoihin Kiiran ja Jussivillen vahvuuksia ja oppeja hyödyntäen.

Jokaiseen ryhmään otetaan mukaan enintään 15 luistelijaa. Harjoitteet räätälöidään tarkemmin ilmoittautuneiden mukaan, kerrothan siis itsestäsi muutamalla sanalla ilmoittautumislomakkeessa! Liikuntakeskuksessa palvelee Big House kahvio, jossa tarjoillaan ennakkotilauksesta sporttilounas. Tapahtuma sijoittuu 9-16.30 välille, tarkempi aikataulu kerrotaan ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Golden Skate tarjoaa osallistujille oheisharjoitukseen lainaksi piruettilaudan, vapaavalintaisen maksuttoman Golden Spin piruettilautaverkkokurssin (www.goldenspin.fi), Golden Skate verkkokaupan tekstiilit -15% alennuksella ja toimittaa kaikki tuotetilaukset ja sovitukseet paikan päälle. Piruettilautoja voi myös ostaa tapahtumassa omaksi. Tutustu Golden Skaten tuotteisiin osoitteessa www.goldenskate.fi

Kenelle: aikuisluistelijalle, jäätanssijalle, muodostelmaluistelijalle, yksinluistelijalle.
Vähimmäistaitovaatimuksena on useamman vuoden luistelutausta, ehkä olet saavuttanut jo kilpatason missä tahansa sarjassa tähtisarjoista SM-huipulle! Jos asia askarruttaa, ota yhteyttä.

Ryhmiä on kolme:

- Lapset ja nuoret (täynnä)

- Aikuiset kaksi ryhmää - mukaan mahtuu vielä!

Hinnat:
150 eur (30.3. saakka)
Helsingin Luistelijoiden jäsenhinta 115 eur (30.3. saakka)
Sporttilounas 11,50 eur (30.3. saakka)

ILMOITTAUDU MUKAAN

Lisätietoja antaa Helsingin Luistelijoiden jäätanssikoordinaattori Henna Lindholm
henna.lindholm(at)hl.fi (050-476 8252)

Peruutusehdot: Osallistumisen perumisesta 30.3. jälkeen laskutamme 50% maksusta.

Salmisaaren liikuntakeskus
Energiakatu 3
00180 Helsinki
www.salmisaarenliikuntakeskus.fi