Jussiville Partanen

Jussiville Partanen

Jussiville on jäätanssin tuntivalmentaja oman huippu-urheilu -uransa rinnalla. Jäätanssijana Jussiville saavutti parinsa Cecilia Törnin kanssa kolme suomenmestaruutta, ja edusti Suomea lukuisissa EM- ja MM-kilpailuissa. Jussivillelle mieleenpainuvimmat kisamuistot ovat olleet Bostonin MM-kilpailut 2016, Skate Canada Grand Prix 2016 ja monet mitalit kansainvälisistä kilpailuista.
 
Valmentajana Jussiville haluaa innostaa ja motivoida luistelijoita oppimaan luistelua eri tasoilla, ja pyrkii säilyttämään luistelussa aina mukana hauskuuden. Jussivillen vahvuuksia on myös lajitietous sekä yksinluistelusta että jäätanssista, askel- ja perusluistelutekniikka, useilta huipputason valmentajilta kerätty tietous, huippu-urheilijan kokemus, sekä kannustava ja innostava luonne. Hän on kouluttautunut jäätanssin 1.-tason valmentajaksi.
 
Jussiville päätyi taitoluistelun pariin 11-vuotiaana "Nyt tulet poika joko jäälle, tai menet kotiin" -huudon johdatuksesta, kun hän oli jälleen tullut seuraamaan pikkusiskonsa treenejä Kuopion jäähallissa. Hän viihtyi yksinluistelijana yhdeksän vuotta kunnes sai lukion jälkeen mahdollisuuden kokeilla jäätanssia. Pian aloittamisen jälkeen avautui tilaisuus lähteä Kanadaan Vancouveriin harjoittelemaan Megan Wingin ja Aaron Lowen valmennukseen kuukaudeksi. Kuukausi venyi kolmeksi vuodeksi, kunnes Jussiville palasi Suomeen ja ryhtyi luistelemaan Cecilia Törnin kanssa.
 
Oman seuran lisäksi Jussiville on kysytty valmentaja muuallakin, joten häntä nähdään ajoittain valmentamassa taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita seuroissa ja leireillä ympäri Suomen.