Jussiville Partanen

Jussiville Partanen

Jussiville on jäätanssin tuntivalmentaja oman aktiivisen huippu-urheilu -uransa rinnalla.
 
Valmentajana Jussiville haluaa innostaa ja motivoida lapsia oppimaan luistelua eri tasoilla, ja pyrkii säilyttämään luistelussa aina mukana hauskuuden. Jussivillen vahvuuksia on myös lajitietous sekä yksinluistelusta että jäätanssista, askel- ja perusluistelutekniikka, useilta huipputason valmentajilta kerätty tietous, urheilijan kokemus, sekä kannustava ja innostava luonne. Hän on kouluttautunut jäätanssin 1.-tason valmentajaksi.
 
"Nyt tulet poika joko jäälle, tai menet kotiin" -huuto johdatti pikkusiskonsa treenejä jälleen seuraamaan tulleen 11-vuotiaan Jussivillen taitoluistelun pariin aikoinaan Kuopion jäähallissa. Hän viihtyi yksinluistelijana yhdeksän vuotta kunnes sai lukion jälkeen mahdollisuuden kokeilla jäätanssia. Pian aloittamisen jälkeen hänelle avautui tilaisuus lähteä Kanadaan Vancouveriin harjoittelemaan Megan Wingin ja Aaron Lowen valmennukseen kuukaudeksi. Kuukausi venyi kolmeksi vuodeksi kunnes Jussiville palasi Suomeen ja ryhtyi luistelemaan Cecilia Törnin kanssa. Yhteisellä urallaan he ehtivät saavuttaa kolme suomenmestaruutta, kaksi 15:ttä sijaa EM-kilpailuissa ja 18:s sijan MM-kilpailuissa 2016. Jussivillelle mieleenpainuvimmat muistot tähän mennessä ovat olleet Bostonin MM-kilpailut 2016, Skate Canada Grand Prix 2016 ja monet mitalit kansainvälisistä kilpailuista.
 
Oman seuran lisäksi Jussiville on kysytty valmentaja muuallakin, joten häntä nähdään ajoittain valmentamassa taitoluistelijoita vierailevana valmentajana toisissa seuroissa ja leireillä ympäri Suomen.