Marigoldille MM-hopeaa

Julkaistu: 13.4.2019

Muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailujen päätteeksi kattoon nousi Venäjän lippu ja sitä reunustivat Suomen liput.  Kotikisat olivat Suomelle taas voitokkaat, Marigold IceUnity otti hopean pistein 228,70 ja Helsinki Rockettes pronssia, joukkueiden välinen ero oli vain 0.09 pistettä. Voiton vei viime vuoden pronssimitalisti Venäjän Paradise, joka oli paras sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa. Kokonaispisteet olivat 234,38.

  • Marigoldin ohjelmaan  tuli kaatuminen, mutta ei onneksi ollut arvosteltavassa elementissä. Silti kaatuminen aina rokottaa pisteitä, valmentaja Anu Oksanen muistutti. Anu harmitteli, ettei vapaaohjelma ollut paras mahdollinen.
  • Kun vapaaohjelma on kauden mittaan ollut se vahvempi, niin näissä kisoissa lyhytohjelma meni paremmin. Ja se pelasti hopean. Mutta huomenna olen varmaan tyytyväisempi kuin nyt, hän tuumasi.
  • Olemme onnellisia lopputuloksesta ja luistelusta, varakapteeni Sofie Ahti iloitsi pressitilaisuudessa. 

Marigoldin vahvuus näkyi vapaaohjelman esittämisessä ja koreografiassa, voittaja Paradisen varsinkin vahvassa luistelutaidossa. Kilpailu maailmanmestaruudesta oli tiukka ja kisaan mahtui monia erittäin hyviä joukkueita ja ohjelmia, joten suomalaisten menestyksestä on todella syytä olla tyytyväinen

 

Perjantain lyhytohjelmat katsottavissa Yle Areenassa:

 

Lauantain vapaaohjelmat katsottavissa Yle Areenassa: