Kuulumisia Japanista

Julkaistu: 18.12.2018

Marigold IceUnity on paraikaa kuvausmatkalla Japanissa ja eilen joukkue pääsi luistelemaan legendaariselle kisajäälle, kun ovet avautuivat Naganon olympialaisista tutulle Big Hat -areenalle. Kaukalo toimi Nagonon olympialaisissa jääkiekko-otteluiden päätapahtumapaikkana. Samaan aikaan kun MIU harjoitteli tv-lähetyksen nauhoituksia varten, tuotantoyhtiö rakensi areenalle lavasteita varsinaista kuvauspäivää eli tätä päivää varten.

Joukkueen päävalmentaja Anu Oksanen kertoo, että vaikka kuvaukset eivät olekaan avoin yleisötapahtuma, paikalle odotetaan myös faneja. ”Kuulemma tosi innokkaat MIU-fanit ovat ympäri Japania tulossa meitä katsomaan, kun kerrankin voivat nähdä meidät livenä tässä maassa. Tämä on huikeaa!” Anu kommentoi Naganosta.

Hallitseva muodostelmaluistelun maailmanmestarijoukkue Marigold Ice Unity kutsuttiin Japaniin esiintymään TV-kilpailuun "World’s number 1 meets Japan’s nro 1". Ohjelmassa maailman parhaat kohtaavat Japanin parhaat ja ottavat mittaa toisistaan. Marigold IceUnity kisaa lähetyksessä tämän vuoden vapaaohjelmallaan "Transformers".

MIU harjoituksissa Naganossa