Marigold IceUnityn luistelijat TV-tähtinä Japanissa

Julkaistu: 14.12.2018

Hallitseva muodostelmaluistelun maailmanmestarijoukkue Marigold IceUnity on kutsuttu Japaniin esiintymään TV-kilpailuun. Joukkue matkustaa maahan tänään. Nimensä mukaisesti "World’s number 1 meets Japan’s nro 1" -ohjelmassa maailman parhaat kohtaavat Japanin parhaat ja ottavat mittaa toisistaan. MIUn tähdittämä jakso lähetetään uutenavuotena, joka on Japanissakin erityinen juhlapäivä ja kerännee siksi tavallista suuremman yleisön TV:n ääreen.

Marigold IceUnity kisaa lähetyksessä tämän vuoden vapaaohjelmallaan “Transformers”. Tämä MIUlle jo kaksi kultaa Suomen SM-sarjan kilpailuissa tuonut esitys puhuttelee varmasti myös paikallisia, sillä Transformers on syntynyt amerikkalais-japanilaisen yhteistyön tuloksena.

TV-tähteyden lisäksi matkan tekee poikkeukselliseksi vastustajajoukkueen valmentaja Tomoyo Sekiguchi, joka luisteli MIUn riveissä kausina 2009-2010 ja 2010-2011. Tomoyo halusi tulla nimenomaan Suomeen harjoittelemaan maailman parhaiden johdolla, ja nyt Tomoyo valmentaa Japanin parasta muodostelmaluistelujoukkuetta. Jälleennäkeminen on varmasti riemullinen, vaikka TV-jäällä kisataankin vastakkain.

MIU viettää Japanissa yhteensä viisi päivää. Tutustuttuaan Tokioon joukkue matkaa Naganoon, jossa ohjelma nauhoitetaan. “Tämä on meille kaikille suuri kunnia ja toisaalta hyvin ainutlaatuinen tilaisuus. Harva meistä on käynyt Japanissa ja odotamme todella innokkaasti tilaisuutta tutustua maahan,” kuvasi päävalmentaja Anu Oksanen joukkueen lähtötunnelmia.

Joukkueen julkaisu asiasta Instagramissa: