2. Ryhmä

Kilparyhmässä 2 luistelee pääosin 11-14 -vuotiaita noviisi-, debytantti- ja silmutason luistelijoita. Viikoittaiseen treeniohjelmaan sisältyy teknistä ja koreografista jääharjoittelua (n. 10h) sekä monipuolista oheisharjoittelua (n. 6h). 

Seuran vastuuvalmentajien ohjaamissa oheisissa harjoitellaan niin lajitekniikkaa ja -taitoja kuin fyysistä terveyttä ja kuntoa ylläpitäviä asioita kehonhuoltoa unohtamatta. Lisäksi luistelijoilla on viikoittain fysioterapeutti Elina Järvisen suunnittelemat ja pitämät fysio-oheiset, seuran balettiopettaja Pirjo Kuhan suunnittelemat ja ohjaamat balettitunnit ja tanssinopettajan vetämät tanssitunnit. Jäällä tavataan viikoittain myös seuran jäätanssivalmentajia, jotka ohjaavat luistelijoita koreografisen osaamisensa lisäksi mm. terän käytössä ja askeltekniikassa.

Ryhmän vastuuvalmentaja ja luistelijat käyvät 1-2 krt vuodessa kehityskeskustelun, jossa käydään läpi luistelijan kuulumisia ja kehitystä, asetetaan tavoitteita ja välitavoitteita sekä seurataan niiden toteutumista.

Vastuuvalmentaja: Olga Baranova