Tule mukaan!

Yksinluistelijaksi Helsingin Luistelijoihin!Helsingin Luistelijat on 114-vuotias kolmen tähden tähtiseura, Suomen suurin taitoluisteluseura ja kolmen tavoitteellisen taitoluistelulajin  -yksinluistelun, jäätanssin ja muodostelmaluistelun- koti. Katsomme innostuneina kohti tulevaa ja työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että yksinluistelijoidemme keskuudessa vallitsee turvallinen, vahva ja optimistinen tunnelma.  

Katso, mitä voimme tarjota sinulle.

 

Valmennustiimi

Meillä on vahva, ammattitaitoinen taitoluisteluvalmentajatiimi, joka panostaa luistelijalähtöiseen valmentamiseen. Valmentajamme viestivät selkeästi ja säännöllisesti ja käyttävät valmennuksessa modernia tekniikkaa; esim. ohjelmia ja elementtejä videoidaan ja niitä analysoidaan luistelijoiden kanssa, rotaatiota kehitetään myös rotaatiokoneen avulla. Säännöllisesten fyysisten testien tulokset antavat arvokasta yksilöllistä tietoa itse urheilijalle sekä työkaluja valmennustiimille oikeanlaisen harjoittelun suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Taitoluisteluvalmentajillamme on kaikilla korkeakoulutasoinen koulutus ja paljon erityisosaamista: meiltä löytyy niin fysioterapeutti, yksinluistelutuomari, tekninen spesialisti kuin kasvatustieteiden osaaja. Taitoluisteluvalmentajien lisäksi valmennustiimiimme kuuluvat seuran baletinopettaja, fysioterapeutti ja tanssinopettaja. Myös jäätanssivalmentajamme ohjaavat luistelijoitamme jäällä. Kaikkien valmentajien osaaminen ja palvelut sisältyvät kausimaksuun.

Lajien välinen yhteistyö

Varmistamme jokaisen luistelijan mahdollisimman monipuolisen ja innovatiivisen valmennuksen hyödyntämällä eri lajien osaajien tietoja ja taitoja kaikkien lajien hyväksi. Jäätanssivalmentajat auttavat tarvittaessa ilmaisullisten taitojen kehittämisessä ja laativat tilauksesta koreografioita. Muodostelmaluistelun puolelta otetaan mallia mentorointimallin käyttöönottamiseen.

Ryhmät

Meillä on kohtuullisen kokoiset treeniryhmät, mikä tarkoittaa enemmän kohtaamisia valmentajan kanssa ja tilaa treenata, erityisesti jääharjoittelussa. Edistyneimpien luistelijoiden ryhmässä harjoittelevat luistelijat kilpailevat seniori-, juniori- ja SM-noviisit-tasolla. 

Kilpailut

Olemme perinteisesti järjestäneet kansainvälisen Helsinki Trophy -kilpailun yksinluistelijoille ja jäätanssijoille. Lisäksi järjestämme kilpailusparrausta varten seuran sisäisiä Timantti Cup -kilpailuja, joissa luistelija pääsee kokeilemaan harjoittelun alla olevia elementtejä virallisen tuomarin arvioimana.

Jääshow

Järjestämme keväisin Suomen suurimman jääshown, jossa kaikki seuramme 1,000 luistelijaa esiintyvät. Perinteemme on jatkunut jo yli 30 vuotta https://hl.fi/naytokset ja osa esityksistä on saatavilla myös digitaalisesti https://www.youtube.com/playlist?list=PLrfu-z0elT-yqj3qOkttoLK1NKMRkOf9V  

Toimisto

Seurallamme on ammattimainen ja palveleva toimistohenkilökunta -et jää kysymyksinesi koskaan yksin. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa ja ne ovat joustavasti koko seuran henkilökunnan, toimikuntien ja muiden vapaaehtoistiimien käytössä.

Kiinnostuitko toiminnastamme?

Kysy meiltä lisää! Vastauksia antavat

- Kilparyhmien R1 ja R2 valmentajat

  • Olga Baranova, olga.baranova(at)hl.fi, puh. 045 164 0904
  • Johanna Vainio-Pyykkönen, johanna.vainio(at)hl.fi, puh. 045 874 6212

- Seurakoordinaattori Eeva Ripatti

  • eeva.ripatti(at)hl.fi, puh. 050 321 6761 (ma–to)

- HL hallituksen yksinluisteluvastaavat

  • Tiia-Mari Teikari, tiia-mari.teikari(at)hl.fi
  • Mari Taipale, mari.taipale(at)hl.fi