Sinustako yksinluistelija kilparyhmiimme?

Yksinluistelijaksi Helsingin Luistelijoihin!Helsingin Luistelijat on 112-vuotias, Suomen suurin taitoluisteluseura ja kolmen tavoitteellisen taitoluistelun lajin  -yksinluistelun, jäätanssin ja muodostelmaluistelun- koti. Katsomme innostuneina kohti tulevaa ja työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että yksinluistelussamme vallitsee turvallinen, vahva ja optimistinen tunnelma.  

Katso, mitä voimme tarjota sinulle.

 

Valmentajamme

Meillä on vahva, ammattitaitoinen taitoluisteluvalmentajatiimi, joka panostaa luistelijalähtöiseen valmentamiseen. Valmentajamme viestivät modernisti, selkeästi ja säännöllisesti ja käyttävät valmennuksessa modernia tekniikkaa; esim. ohjelmia ja elementtejä videoidaan ja niitä analysoidaan luistelijoiden kanssa, rotaatiota kehitetään myös rotaatiokoneen avulla. Uudistettujen fyysisten testien tulokset antavat säännöllisesti toteutettuna arvokasta yksilöllistä tietoa itse urheilijalle sekä työkaluja valmennustiimille oikeanlaisen harjoittelun suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Taitoluisteluvalmentajillamme on kaikilla korkeakoulutasoinen koulutus ja paljon erityisosaamista: meiltä löytyy niin fysioterapeutti, yksinluistelutuomari, tekninen spesialisti kuin kasvatustieteiden osaaja. Taitoluisteluvalmentajien lisäksi valmennustiimiimme kuuluvat seuran baletinopettaja, fysioterapeutti ja tanssinopettaja. Myös jäätanssivalmentajamme ohjaavat luistelijoitamme säännöllisesti. Kaikkien valmentajiemme osaaminen ja palvelut sisältyvät kausimaksuumme.

Lajiemme välinen yhteistyö

Varmistamme jokaisen luistelijan mahdollisimman monipuolisen ja innovatiivisen valmennuksen hyödyntämällä suuren seuramme eri lajien osaajien tietoja ja taitoja kaikkien lajien hyväksi. Jäätanssivalmentajamme auttavat tarvittaessa ilmaisullisten taitojen kehittämisessä ja laativat tilauksesta koreografioita. Muodostelmaluistelun puolelta otamme mallia mentorointimallin käyttöönottamiseen.

Mentorointimme

Aloitamme kaudella 2020–2021 uuden mentorointiohjelman, jossa mestaruustasoiset kilpaluistelijat jakavat kokemuksiaan kilparyhmäläistemme kanssa ja antavat tukea tavoitteelliselle urheilijapolulle.

Ryhmämme

Meillä on kohtuullisen kokoiset treeniryhmät, mikä tarkoittaa enemmän kohtaamisia valmentajan kanssa ja tilaa treenata, erityisesti jääharjoittelussa. Edistyneimpien luistelijoiden ryhmässä harjoittelevat luistelijat kilpailevat seniori-, juniori-, SM-noviisit- ja debytanttitasolla. 

Kilpailumme

Olemme perinteisesti järjestäneet kansainvälisen Helsinki Trophy -kilpailun yksinluistelijoille ja jäätanssijoille. Lisäksi järjestämme kilpailusparrausta varten seuran sisäisiä Timantti Cup -kilpailuja, joissa luistelija pääsee kokeilemaan harjoittelussa olevia elementtejä virallisen tuomarin arvioimana.

Jääshowmme

Järjestämme keväisin Suomen suurimman jääshown, jossa kaikki seuramme 900 luistelijaa esiintyvät. Perinteemme on jatkunut jo 30 vuotta https://hl.fi/naytokset ja osa esityksistä on saatavilla myös digitaalisesti Youtube-palvelussa https://www.youtube.com/playlist?list=PLrfu-z0elT-yqj3qOkttoLK1NKMRkOf9V  

Toimistomme

Seurallamme on ammattimainen ja palveleva toimistohenkilökunta -et jää kysymyksinesi koskaan yksin. Kesällä 2019 uudistetut toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa ja ne ovat joustavasti koko seuran henkilökunnan, toimikuntien ja muiden vapaaehtoistiimien käytössä.

Kiinnostuitko toiminnastamme?

Kysy meiltä lisää! Vastauksia antavat

- Kilparyhmien R1 ja R2 valmentajat

  • Olga Baranova, olga.baranova(at)hl.fi, puh. 045 164 0904
  • Johanna Vainio-Pyykkönen, johanna.vainio(at)hl.fi, puh. 045 874 6212

- Seurakoordinaattori Eeva Ripatti

  • eeva.ripatti(at)hl.fi, puh. 050 321 6761 (ma–to)

- HL hallituksen yksinluisteluvastaavat

  • Tiia-Mari Teikari, tiia-mari.teikari(at)hl.fi, puh. 040 5847 104
  • Mari Taipale, mari.taipale(at)hl.fi, puh. 040 5396 609