Kummiohjelma

Monen koulun ja päiväkodin on hankalaa tai jopa mahdotonta kerätä varoja mahdollistaakseen ryhmien osallistumisen näytökseemme. Viime vuosina kummiohjelman avulla yli 280 lasta ja aikuista sai kokea Jääsatu Ruususen, Jääsatu Lumikin ja Jääshow Maija Poppasen.

Kevään 2019 näytöksen yhteydessä tulemme panostamaan kummiohjelmaan laajemmin; olisi upeaa saada halli täyteen innokkaita katsojia ja tunnelma kattoon myös maaliskuisena maanantaina.

Kummiohjelmassa yritykset kustantavat haluamalleen ryhmälle liput näytökseen tai ilmoittavat lahjoitettavan summan suuruuden ja seura etsii sopivan kohteen. Maanantaina 25.3. esitettävän näytöksen lipun hinta on 6 €, joten 50 lasta saa kokea ainutlaatuisen elämyksen jo 300 € sponsoroinnilla. Seura hoitaa lippujen toimituksen kummiryhmille sekä kummiyritysten laskutuksen.

Mikäli tiedät sopivan kummiyrityksen, haasta heidät rohkeasti mukaan! Kun yritys ilmoittaa minkä kokoisen ryhmän haluaa näytökseen sponsoroida, tulee sinun vain täyttää nettisivuilta löytyvä lomake ja seura hoitaa loput. Lomake löytyy erikseen niille yrityksille, jotka tietävät jo kummiryhmän ja niille joille me etsimme sopivan ryhmän.

Rohkaisemme jokaista haastamaan yrityksiä mukaan tähän aloitteeseen josta on iloa niin monelle niin vähällä
.