Yleisölle

KILPAILUN AIKATAULU

Kilpailu alkaa lauantaina 8.1. klo 9.00. Jäähallin pääovet avataan yleisölle klo 8.00. Päivitämme aikataulun joukkueilla välittömästi luistelujärjestysten arvonnan jälkeen Aikataulu-sivulle.

PARKKIPAIKAT JA JULKINEN LIIKENNE

Tapahtumapäivänä pysäköinti Helsingin jäähallilla on maksullista. Jäähallin parkkialueelle voi pysäköidä 10 euron hintaan. Huomioithan, että parkkitilaa on rajallisesti. Liikenneyhteydet Helsingin jäähallille ovat erinomaiset, joten paikalle pääsee helposti myös autotta. Sopivan reitin ja aikataulun etsinnässä auttaa HSL:n Reittiopas.

SISÄÄNTULO JA LIIKKUMINEN HALLILLA

Sisääntulo hallille tapahtuu Nordenskiöldinkadun puolella sijaitsevilta pääovilta. Tapahtumapaikalla myydään lippuja, mutta suosittelemme ostamaan liput ennakkoon. Edellytämme koronapassia sisäänpääsyyn kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä, joten lataathan sen valmiiksi puhelimeesi tai tulostat paperikopion itsellesi mukaan.

Varauduthan siihen, että ruoat ja juomat poistetaan ovilla sisääntulotarkastuksessa Helsingin jäähallin nykyisten käytäntöjen mukaisesti.

Hallilla kulku C-katsomoihin tapahtuu vain B-päädyn kautta. Koska kilpailuun ei myydä paikkalippuja niin voit istua missä tahansa yleisölle avoinna olevassa katsomossa.

KORONATURVALLISUUS HALLILLA

Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia tähän kilpailuun vaikuttavia alueellisia yleisötilaisuuksia ja tapahtumia koskevia rajoituksia. Mikäli tulemme edellyttämään koronapassia sisäänpääsyyn niin infoamme siitä täällä viimeistään kilpailua edeltävällä viikolla.

Pääkaupunkiseudulla on tällä hetkellä voimassa laaja kasvomaskin käyttösuositus kaikille rokotetuille ja rokottamattomille 12-vuotta täyttäneille henkilöille. Kasvomaskia suositellaan käytettäväksi aina julkisessa liikenteessä ja julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Tämä suositus on voimassa hallilla koko kilpailun ajan.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja päivitämme ajankohtaiset tiedot tänne kisaviikolla.

Pääkaupunkiseudun keskeiset suositukset ja rajoitukset löydät Helsingin kaupungin sivuilta.

Tulethan hallilla vain terveenä.

RUOKAILU HALLILLA

Helsingin Jäähalliin ei saa tuoda omia ruokia ja juomia. Jäähallilla palvelevat Restel Tapahtumaravintoloiden ravintolat ja fast food -kioskit.

LAHJAKASSIT JA KUKAT

Joukkueille on varattu nimetyt lahjakassit pääsisäänkäynniltä löytyvän infopisteen läheisyyteen. Toimitamme kassin joukkueen pukuhuoneeseen kilpailusuorituksen aikana. Lahjoja ja kukkia ei saa heittää jäälle.

Hallilla ei ole kukkamyyntiä eli hankithan kukat ennakkoon halutessasi.

LÖYTÖTAVARAT

Kilpailun aikana yleisö voi tiedustella kadonneita tavaroita kisatoimistosta, joka sijaitsee hallin D-päädyssä. Kilpailun jälkeen löytötavarat toimitetaan jäähallin löytötavarapisteeseen ja niitä voi tiedustella jäähallin vahtimestarilta.

ENSIAPU

Yleisön ensiapu tiimi päivystää EA-kopissa D-katsomon päädyssä. EA-tiimi on paikalla koko kilpailun ajan.