Joukkueille

KILPAILUKUTSU

Kilpailukutsu on lähetetty pääkaupunkiseudun seuroille ja ilmoittautuminen on auki Taikkarissa 10.12.2021 asti.

Kutsu on myös nähtävillä alla.

KISALAKANAT

Taitoluisteluliiton ohjeistuksen mukaan kannatuslakanoiden kankaiden on oltava palosuojattuja ja suojauksesta on oltava tuotteessa palosuojauksen tekijän sertifikaatti. Koristeluun voi käyttää normaaleja tuotteita esim. strasseja ja paljetteja.

Jäähallin henkilökunta tai heidän valtuuttamansa henkilöt tarkistavat lakanoiden turvallisuuden ennen esille laittoa. Lakanat on myös ripustettava niin, että ne eivät peitä hallin opasteita, yhteistyökumppaneiden mainoksia tms. eivätkä estä näkyvyyttä jäälle tai katsomossa.

LAHJAKASSIT

Joukkueille on varattu lahjakassit pääsisäänkäynniltä löytyvän infopisteen lähettyville. Toimitamme lahjakassin joukkueen pukuhuoneen eteen kilpailusuorituksen aikana. Muistattehan, että jäälle ei saa heittää kukkia tai lahjoja.

JOUKKUEEN KÄSIOHJELMATIETOJEN LISÄÄMINEN

Ilmoittakaa alla olevista linkeistä joukkueenne kisasivuille tulevat käsiohjelmatiedot sekä joukkueen kuva, jota toivotte käytettävän tässä yhteydessä. Halutessanne voitte lisätä erikseen myös kuvan, jota toivotte käytettävän, kun joukkueesta tehdään esittely kilpailun someen. Some-esittelyssä käytettävä kuva voi olla esimerkiksi jokin rennompi kuva kuin yleensä käsiohjelmissa käytetyt viralliset kuvat.


Muistakaa nimetä kuvat joukkueen nimellä ennenkuin lisäätte kuvan kansioon. Kun avaatte Onedrive -kansion, klikatkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Lataa palvelimeen -näppäintä ja valitkaa tiedostot vaihtoehto. Voitte myös raahata haluamanne tiedoston kansioon. Huomioikaa kuitenkin, että tiedosto tulee olla nimetty oikein ennen kansioon lisäämistä.

Joukkueen tiedot

Joukkueen käsiohjelmakuva nettisivuille

Joukkueen some-esittelykuva