Marigoldille hopeaa, Musketeersille pronssia

Julkaistu: 2.2.2020

Marigold IceUnity sijoittui toiseksi Challenger-sarjaan kuuluvassa French Cupissa ja nosti kauden kärkituloksensa 224,08 pisteeseen. Valmentaja Anu Oksanen kiittää joukkuetta hyvästä asenteesta ja rohkeasta otteesta molemmissa ohjelmissa.

”Senioreille tuli vapaaohjelman ryhmänostossa harmittava tason alennus, joka oli turhan kallis vähennys. Olen todella tyytyväinen joukkueen esitykseen ja koko kisaan. Alkukaudesta on tullut paljon epäonnistumisia, mutta nyt pysyttiin pystyssä.  Toki virheitä löytyi, ja siksi pystymme vieläkin  parempaan”, hän toteaa.

Anu korostaa tiukan treenauksen näkyneen senioreiden suorituksessa vapaaohjelmastaan Tribute to Notre Dame.

”Moni kohta on mennyt ison askeleen eteenpäin, ja työ jatkuu.”

Seniorisarjan voitti Helsinki Rockettes pistein 227,48, ja kolmanneksi luisteli Kanadan Kanadan Les Suprêmes 219,39 pisteellä. Helsingissä MM-kullan ottanut Venäjän Paradise teki ohjelmissaan isoja virheitä ja putosi neljänneksi sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa kokonaispistein 217,23.

Hyvää työtä Musketeersilta

Juniorisarjassa Musketeers otti pronssia kokonaispistein 186,55. Joukkueen Metamorphosis sujui hienosti lukuun ottamatta kupsahdusta otteettoman askelsarjan pivottavassa osassa.

”Ainekset olivat suurempaankin kasaan, mutta luistelija nousi nopeasti ylös ja muu jengi oli hereillä, joten kuvio oli nopeasti koossa”, Anu kiittää.

Anun mukaan Musketeersin esitys oli tasaisen varmaa, mutta hän tietää, että joukkue pystyy vieläkin rohkeampaan esittämiseen.

”Joka tapauksessa hieno sijoitus, kun taakse jäivät kaikki Pohjois-Amerikan kovat joukkueet.”

Kaarinan Dream Edges saavutti toisen sijan pistein 191,02. Sarjan voitti Venäjän Junost 205,21 pisteellä.

Ensi viikonloppuna Musketeers kilpailee Helsingin jäähallissa paikasta junioreiden MM-kilpailuihin, jotka järjestetään maaliskuussa Nottinghamissa. Suomea edustajiksi valitaan kaksi joukkuetta.

Tulokset: http://isujs.so.free.fr/FrenchCup-2020/index.htm