Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Julkaistu: 23.9.2019

Olympiakomitea aloitti Seurasydän – kampanjan syyskuun alussa, jotta kaikki se upea työ, jota urheilijat, vapaaehtoiset ja palkattu henkilökunta tekevät. Olympiakomiteaa lainaten, seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. Sykkiikö sinullakin Seurasydän? Jaa sosiaalisessa mediassa oma näkemyksesi siitä, mitä sinulle tarkoittaa seurasydän. Käytä tunnisteita #seurasydän #helsinginluistelijat #hlperhe, niin myös me löydämme julkaisusi ja voimme jakaa urheilun ilosanomaa eteenpäin.

Lisätietoja kampanjasta: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/seurasydan/

Tiistaina 24.9. vietetään Seurapaitapäivää, joka on yksi Seurasydän –kampanjan kohokohdista. Haastamme kaikki seuran jäsenet ja heidän läheisensä sekä kaikki entiset ja nykyiset valmentajat, huoltajat ja urheilijat pukeutumaan huomenna seuran vaatteisiin tai väreihin! Jakakaa kuvanne somessa tunnuksilla #seurapaitapäivä #seurasydän #helsinginluistelijat #hlperhe, jotta voimme yhdessä ihailla päivän saalista. Lupaamme jakaa kuvianne seuran sosiaalisessa mediassa!

Lisätietoja kampanjasta: https://www.olympiakomitea.fi/2019/08/05/haastakaa-kaikki-seurapaitapaivaan-24-9/

Kuluva viikko on todellinen seuratyön viikko sillä keskiviikkona 25.9. vietämme Valmentajan päivää. Jos sinulla on ihana valmentaja, jaa hänelle kiitoksesi somessa tunnisteilla #ThanksCoach #Kiittikoutsi #Beactive ja tietenkin #helsinginluistelijat #hlperhe. Voit lisätä mukaan myös tunnisteen #seurasydän, sillä upea valmentaja jos mikä tekee omasta seurasta mahtavan. Kannattaa seurata näitä tunnisteita somessa muutenkin, sillä ainakin norjalaiset ja kanadalaiset ovat tarttuneet Suomen Valmentajien ja Ammattivalmentajien haasteeseen. Meidänkin seurassamme on valmentajina upeita tyyppejä, joita on syytä kiittää, edes tänä yhtenä päivänä vuodessa, vai mitä!

 

P.s. Seurasydän – kampanjan sivuilta on ladattavissa myös omaan profiilikuvaan tai muihin kuviin liitettävä Seurasydän – tunnus https://olympiakomitea.kuvat.fi/kuvat/LOGOT/Seurasyd%C3%A4n/Seurasyd%C3%A4n-tunnus+omaan+kuvaan/.
Myös Valmentajan päivänä, löydät profiilikuvaan liitettävän kehyksen Valmentajat ry:n kanavilta.