Hyviä tuloksia Tampereelta

19.10.2015

Juulia Turkkila onnistui loistavasti vapaaohjelmassaan ensimmäisissä SM-valinnoissa Tampereella. Hänen laadukas suorituksensa, jossa kaikki kolmoishypyt rittiä lukuun ottamatta onnistuivat, tuotti hänelle pisteet 96,77 ja kokonaispisteet 140,26. Suorituksellaan Juulia nousi kokonaiskilpailun pronssille ja lunasti paikan SM-kilpailuihin. Pitkän kilpailuputken läpikäynyt Juulia oli helpottunut kisan lopputuloksesta. Vapaaohjelmaan Juulia lähti seitsemänneltä sijalta, lyhytohjelman pisteet olivat 43,49.

Emilia Toikkanen sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle kymmenen yhteispistein 109,15, ja Nelma Hede oli 12. yhteispistein 103,28. Lyhytohjelman jälkeen Nelma oli kahdeksantena pistein 40,40 ja Emilia niukasti perässä yhdeksäntenä pisteillä 40,30. Hypyt olivat lyhytohjelmassa naisten haasteena, mutta vapaaohjelmaan lähdettiin keskittyneesti.

Oona Ounasvuori oli junioritytöissä viides kokonaispistein 111,09. Oona luisteli hienon lyhytohjelman sijoittuen siinä toiseksi pistein 43,75. Emma Ignatius sijoittui yhdeksänneksi yhteispistein 105,71, Jade Rautiainen 14. pistein 101,20 ja Linnea Pikkarainen 21. pistein 92,63. Oona ja Emma lunastivat saavutuksillaan paikan tuleviin SM-loppukilpailuihin. Mikla Rasia kilpaili yksin noviisipoikien sarjassa. Hänen pistesaldonsa kilpailusta on 84,18.

Jäätanssijat suoriutuivat osioistaan siististi ja aloittivat täten kilpailukautensa varsin positiivisessa vireessä. Junioripari Kaisa Ukkonen & Antonio Viitanen kokosi tansseillaan yhteispisteet 73.18. Noviisipari Katrina Myntti & Mirko Niskanen saavuttivat sarjassaan yhteispisteet 57.60.