Sandralle hopeaa SM-noviisien aluemestaruuskilpailu Golla Cupissa

27.2.2015

Mitalistit Sandra Backman (HL), Doris Louhikoski (Esjt), Anni Skogberg (EVT) ja Milka Rasia (HL)
Kilpailijat palkintojenjaossa
HL:n SM-noviisit Sandra, Mira, Linnea, Nella ja Mikla

HL järjesti perjantaina 27.2. SM-noviisien Helsingin aluemestaruuskilpailu Golla Cupin Pirkkolassa. Kilpailu luisteltiin vapaaohjelmakilpailuna.

HL:n SM-noviisitytöt sijoittuivat kaikki seitsemän parhaan joukkoon. Kisaan osallistui 22 luistelijaa. Sandra Backman sijoittui kisassa hienosti toiseksi (65,05) täysin puhtaalla ohjelmalla, menestystä täydensi Linnea sijoittumalla neljänneksi (62,51) ja Nella viidenneksi (58,10) Miran ollessa kilpailun seitsemäs (56,94). Kilpailun voitti Doris Louhikoski Esjt:stä pistein 69,68.

Mikla Rasia luisteli ainoana poikana SM-noviisipoikien sarjassa ja pokkasi näin ykköspokaalin ja kiertopalkinnon. Pisteitä Mikla keräsi (55,44).

Onnittelut koko HL:n SM-noviisiporukalle!