Sunlightsille kultaa kutsukisoista

17.11.2013

Sunlights
Sunflowers

Minorijoukkueemme Sunlights  voitti  kultaa kisakauden avauksessaan sunnuntaina Espoossa. Joukkue saavutti iloisella esityksellään pisteet 86,25. Toiseksi tuli ETK:n Rainbows pistein 80,25 ja kolmanneksi kutsukilpailut järjestäneen Espoon Jäätaitureiden minorijoukkue Valley Bay Synchronettes pistein 79,00.

Sunlightsin valmentaja Noora Virmanen totesi joukkueen luistelleen siistin ja tarkan ohjelman ilman turhaa jännitystä.

Tulokasjoukkueemme Sunflowers suoriutui hyvin kauden avauskilpailusta ja sijoittui sarjassaan hopealle. Valmentaja Saana Pihlasviita joukkueineen iloitsi onnistuneesta avauksesta. Parannettavaa toki jäi tuleviin kilpailuihin.

Aikuisjoukkue Creme de Ments luisteli sarjassaan viidenneksi. Joukkue sai kunniamaininnan hienoista myllyistään. Kisakauden avaus sujui valmentaja Anu Tuunasen mukaan hyvin. Mutta jotain jäi vielä hampaan koloon kirittämään joukkuetta kohti ensi viikon kansallisten sarjojen ensimmäisiä valintakisoja, jotka nekin luistellaan Espoossa..