Tiina Turunen

 

Starlightsin vastuuvalmentaja sekä Marigold IceUnityn ja Musketeersin apuvalmentaja.

Valmentanut seurassa vuodesta 2012. 

 

Koulutus:

Ylioppilas
Valmentajan ammattitutkinto (VAT)

 

Oma ura:

Tiina "Turtsi" Turunen aloitti luistelun Kuopiossa, josta siirtyi Marigold IceUnityn riveihin vuonna 2007. Viiden MIU kauden aikana saavutti kahden MM-hopean lisäksi vuoden 2009 Suomen mestaruuden sekä neljä SM-hopeaa. 

 

Parasta valmentamisessa:

"Olen pienestä pitäen unelmoinut valmentamisesta. En osaa tarkemmin kuvailla miksi, mutta aina olen suunnitellut, että tulevaisuudessa minusta tulee valmentaja. Eikä tuo unelma valmentajanurasta ole edelleenkään muuttunut. Valmentamisessa parasta on kun huomaa joukkueesta onnistumisen ilon. Se, kun huomaa että nyt on tehty yhdessä jotain oikein. Muodostelmaluistelu on mielestäni mitä hienoin joukkuelaji. Laji vaatii hyvää tiimihenkeä niin joukkueelta kuin myös valmentajaltakin."

 

Joukkueen suusta:

”Turtsi on tarkkasilmäinen kakkosvalmentajamme, jolla on tuoreessa muistissa muodostelman salat luistelijan näkökulmasta. Hän antaa meille arvokkaita vinkkejä askeltekniikasta ja kuvioiden sujuvuudesta. Energinen Turtsi kannustaa ja tsemppaa meitä päivittäin kohti tavoitteitamme.”

”Turtsi on valmentajana tarkka ja täsmällinen. Häneltä saamme kullanarvoista yksiöpalautetta, mikä vie meitä eteenpäin luistelijoina. Turtsi on erittäin ymmärtäväinen ja positiivinen valmentaja.”

 

tiina.turunen(at)hl.fi
040-772 9620