Musketeers, SM-Juniorit

SM-Juniorit

  • Toinen Suomen nuorten maajoukkue kaudella 2022-2023
  • Suomenmestari vuosina 1998, 2003, 2004, 2005, 2006, 2009, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
  • Maailmanmestarit vuosina 2013, 2015


Lisätietoja ja ajankohtaisia uutisia Musketeers-sivuilla http://musketeers.fi/.
Musketeers Instagramissa: https://www.instagram.com/musketeersofficial/

Luistelijat 2022-2023
Vanessa Aspbäck, Sara Hankonen, Mette Hintikka, Sanni Jaakkola, Elsa Jaroma, Ella Keturi, Minerva Koch, Salme Koskela, Janita Kostama, Jutta Kostama, Nelma Laine, Erika Mikkonen, Iida-Maria Nissilä, Riina Oinonen, Jana Omeltsenko, Nelli Parkko, Eerika Partanen, Viola Salo, Christina Smullen, Vilma Sneck, Minea Soininen, Sanni Suominen, Minni Turtiainen, Janina Vainikka, Wilma Venäläinen, Soma Zaki

Päävalmentaja Anu Oksanen

Avustavat valmentajat: Maikki Merilehto, Tiina Pesonen, Katariina Luotonen, Maikki Uotila-Kraatz
Tanssivalmentaja Harri Antikainen
Fysiikkavalmennus Henrik Burman
Baletti Pirjo Kuha
Tanssi Sini Parkkinen
Joukkueenjohtajat Kirsi Mikkonen ja Mia Parkko

Ohjelmat
Lyhytohjelma: Imagine
Vapaaohjelma: Steampunk

”Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”

****************************

Yhteistyökumppaniksi kaudelle 2022-2023?
Lue lisää: https://hlmusketeers.wordpress.com/yhteistyossa/

Menestyksessä mukana kaudella 2022-2023:

 

shock_absorber_logo

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti. Kaikki urheiluliivimallimme ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista tukea urheiluun. Shock Absorber –urheiluliivit vähentävät tutkitusti rintojen liikettä ja antavat mahdollisuuden keskittyä häiriöttä urheilusuoritukseen. Tutkimuksessa selviää, että Shock Absorber urheiluliivit vähentävät rinnan liikettä jopa kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset rintaliivit.
Musketeers on yksi Shock Absorber Ladyista.

 

Kopio Niinin logo.
Printtitalo Niini tekee koskettavaa viestintää. Niini on moderni printtitalo, joka tekee uskomattoman upeita tuotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Niini on toimialalla suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset printti- ja postituspalvelut, rakennuspiirustus-palvelut sekä suunnittelupalvelut takaavat, että ideat saavat aina arvoisensa painon.

 

Pro Sharp logo.

Prosharp Vuosaari on taitoluistelijoiden ja jääkiekkolijoiden erikoisliike niille, jotka haluavat yksilöllistä ja ammattimaista palvelua. Aukioloajat ovat joustavat – varaa aika Facebookista Prosharp Vuosaari.

 

Lucky Skate logo.
Kaikki taitoluisteluun yhdestä paikasta - asiantuntemuksella ja ammattitaidolla

Vuonna 1997 perustettu taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate tarjoaa kaiken luisteluun tarvittavan, vankalla asiantuntemuksella. Lucky Skatesta saat ammattitaitoisen kokonaispalvelun: luistimet ja terät, terien kiinnityksen ja teroituksen sekä huoltopalvelut, tarvikkeet ja tekstiilit. Lucky Skaten myymälä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Paloheinässä (Pakilantie 95, 00670 Helsinki), ja verkkokauppa on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.