Marigold maailmanmestari viidennen kerran

7.4.2018

Maailmanmestarit 2018. Kuva: Tero Rauhala

Marigold IceUnity on jälleen muodostelmaluistelun maailmanmestari. Joukkueen vapaaohjelman Splash sujui varmasti ja virheittä elementistä toiseen ja toi joukkueelle huippupisteet 136,41.  Kokonaispisten 209,02 se vei voiton Tukholman illassa.

Joukkue voi nyt valmistautua tulevan kevään koti-MM-kilpailuihin maailmanmestarina. MM-kilpailut käydään huhtikuun 12.- 13. päivänä 2019 Nordiksella.

Marigold IceUnityn kausi on ollut nousujohteinen. Se oli toinen Shanghai Trophyssa kauden alussa, mutta kansainvälisen kilpailukausi ei vielä ollut parasta Marigoldia.  Maaliskuussa se  kuitenkin voitti Suomen mestaruuden ja nyt MM-kullan huippupistein 209,02. 

-        " Vapaaohjelmasta oli nyt ehdottomasti kauden paras suoritus. Tämä on kilpaurheilua, jossa kaikki suoritukset lasketaan.  Joukkueella on tällä kaudella ollut pari epäonnistumista ja tiedämme, että vain onnistuneella suorituksella voi voittaa", toteaa Marigold IceUnityn valmentaja Anu Oksanen.

Joukkue nautti Oksasen mukaan selkeästi tekemisestään jäällä.

-      "Tämä oli ikimuistoinen hetki suuressa hallissa suurenmoisen yleisön kannattaessa. Voiko sen parempaa voittoa olla varsinkin, kun MM-kulta viime kaudella jäi 0,12 pisteen päähän."

Myös joukkueen kapteeni Camilla Sundgren kertoi luistelun olleen hänelle paras ikinä. Tunnelma oli koko joukkueen mielestä uskomaton myös yleisön kannustuksen ansiosta.

-    "En ole ikinä tuntenut niin hyvää oloa jäällä. Keskityimme tekemään rutiinisuorituksemme ja viemään ohjelman läpi elementti elementiltä. Tulos oli paras mahdollinen."

 

Se

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/wcsys2018/

S

 

 

 

 

 

Jaa