HL:n yksinluistelijoilla vilkas kisaviikonvaihde kotona ja ulkomailla

14.3.2016

Luxemburgissa kisattiin HL:n yksinluistelun osalta kauden viimeinen ISU:n alainen kilpailu, Coupe du printemps. Mukana kisassa olivat:
Nelma Hede, Senior Ladies
Emma Ignatius, Junior Ladies
Oona Ounasvuori, Junior Ladies
Liekoa jo kausiväsymystä nähtävissä, sillä kukaan tytöistä ei yltänyt omalle tasolleen kilpailussa. Nelma sijoittui seniorinaisissa seitsemänneksi yhteispistein 108,05. Kilpailun voitti Ruotsin Joshi Helgesson. Emma sijoittui junioritytöissä sijalle 10 pistein 95,51 ja Oona sijalle 12 pistein 94,47. Kilpailun voiton vei Ruotsin Cassandra Johansson.
Harjoittelu jatkuu ja katseet on jo suunnattu uuteen kauteen.

Vierumäellä ratkottiin SM-noviisien Suomen mestaruudet. Mikla Rasia voitti hienosti SM-noviisipoikien kisan pistein 107,36. Paljon onnea Miklalle ja tsemppiä harjoitteluun!
SM-noviisityttöjen kisassa HL:n tytöt venyivät niinikään hyviin suorituksiin ja esittivät kilpailussa onnistuneita kolmoishyppyjä. Mira Finne oli kokonaiskilpailun kahdeksas pistein108,74 ja Nella Noiva 12. keräten pisteitä 99,73. SM-noviisityttöjen Suomen mestaruuden voitti Linnea Ceder (Kels).

Henna Oinonen nappasi hienosti neljännen sijan A-silmujen Timanttifinaalissa pistein 42,44. Pronssikin jäi vain 0,33 pisteen päähän. Hypyt kulkivat Hennalla mallikkaasti, mutta yhdistelmäpiruettiin tuli harmillinen virhe.

Minien aluemestaruuskilpailussa 2007 syntyneiden sarjassa Oona Veijola sijoittui toiseksi ja Emilia Vartiovaara viidenneksi. Pipsa Astala oli 2006 syntyneiden sarjan kahdeksas. Tulos on kaiken kaikkiaan hieno kaikille kultafinalisteille!