Moonlights voitti ylivoimaisesti

23.11.2013

Kansallinen juniorijoukkueemme Moonlights voitti juniorisarjan ykköslohkon kansallisten sarjojen ensimmäisessä valintakilpailussa Espoossa lauantaina. Joukkue saavutti pisteet 46,30. Toiseksi tuli Hot Steps, 37,66 ja kolmanneksi Sun City Sound, 36,00.

HL:n toinen juniorijoukkue Moonshadows hävisi pronssitilan täpärästi pistein 35.51. Joukkue saavutti parhaat pisteet, jotka se on koskaan saanut ISU-arvioinnilla.

Seniorijoukkue All Stars luisteli kakkoseksi pistein 39,20 ja lunasti sijoituksellaan paikan tulevaan kansallisten sarjojen loppukisaan. Kisa oli tiukka, sillä joukkue voitti kolmanneksi tulleet vain pisteellä.

Tulokasjoukkue Sunflowers sijoittui sarjassaan neljänneksi pistein 52,00. Joukkue nautti kisapäivästä ja odottaa innolla seuraavia haasteita. Sarjan voitti EVT:n Little Steps.

Noviisijoukkue Silverlights ylsi  omassa sarjassaan kolmanneksi. Valmentajat olivat iloisia siististä kokonaisuudesta, joka lupaa hyvää kaudelle. Sarjan voitti Silver Star Rovaniemeltä, 75,60 ja toiseksi sijoittui Kirkkonummen Nummettes, 65,80.

Voitto  minoreille

Minorijoukkue Sunlights nappasi voiton Baronalla. Joukkue saavutti pisteet 89,40 siistillä ja varmalla ohjelmalla, joka ei kärsinyt edes kahdesta nopeasta kupsahduksesta aivan ohjelman lopussa.

Toinen kilpailussa oli EVT:n Sunny Steps pistein 87,20 ja kolmas HTK:n Mini Mints, 83,80.

Ice Elegance toinen Suomen ensimmäisessä mastersissa

ETK:n järjestämässä kansallisten sarjojen avauskilpailussa luisteltiin ensimmäistä kertaa masters-sarjan kilpailu.  Ice Elegance sijoittui hyvällä suorituksellaan toiseksi pistein 33,29. Voiton vei Turun Finale Aboensis.

Creme De Ments luisteli kuudenneksi aikuisten sarjassa. Ohjelma sujui hyvin, mistä joukkue oli erittäin tyytyväinen.