Emilia PM-kisojen kahdeksas

14.2.2015

Emilia Toikkanen on sijoittunut kahdeksanneksi pistein 110,78 juniorityttöjen Pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa. Emilia oli lyhytohjelmakilpailun jälkeen sijalla 11, mutta nousi vapaaohjelmakilpailussa yhdeksänneksi.
Kilpailun voitti Ruotsin Matilda Algotsson, Suomen ja Tappparan Anni Järvenpää oli toinen ja Norjan Juni Marie Benjaminsen kolmas.

Seidi 11. lyhytohjelmassa

Seidi Rantanen lähtee 11. sijalta sunnuntain vapaaohjelmaan Pohjoismaisten mestaruuskilpailujen seniorinaisten sarjassa . Hän kokosi lyhytohjelmastaan pisteet 31,41.

Kilpailua johtaa lyhytohjelman jälkeen Norjan Anne Line Gjersem pistein 52,56. Toisena on Suomen ja Tapparan Jenni Saarinen pistein 50,09 ja kolmantena Ruotsin Isabelle Olsson pistein 49,71.